Guide

Kulturgata

Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du mange gallerier med alt fra norsk samtidskunst til grafisk kunst og internasjonal samtidskunst. La oss guide deg gjennom gata.

Kulturgata

Like ved stasjonsallmenningen, inn Operagata finner du delen vi kaller Kulturgata med flere gallerier på rekke og rad. Fra rundt klokken 11 er galleriene åpne og du kan utforske utstillinger med alt fra norsk samtidskunst, til grafisk kunst og internasjonal samtidskunst.

KÖSK

Hos KÖSK kan du se utstillinger med noe av det beste innen norsk samtidskunst. Galleriet ønsker å gi norske, profesjonelle kunstnere i etableringsfasen et visningsrom, en formidlingsplattform og gode vilkår for kunstproduksjon. KÖSK er åpent mandag etter avtale, tirsdag til fredag fra kl. 12 til 17, lørdag og søndag fra kl. 12 til 16. Du finner de i Operagata 63 A.

QSPA Galleri

QSPA Galleri er stiftelsen H.M Dronning Sonjas kunstnerstipend og har som formål å skape interesse for, og stimulere til utvikling av grafisk kunst. Hos QSPA kan du se unike kunsttrykk av høy kvalitet av forskjellige kunstnere fra hele verden. QSPA Bispevika ønsker å fremheve det fantastiske som finnes i kunsttrykk i dag og gjøre det mer tilgjengelig for publikum. I galleriet kan du også se noen av H.M. Dronning Sonjas egne kunstverk. Galleriet er åpent tirsdag til onsdag fra kl. 11 til 17, torsdag fra kl. 11 til 19 og fredag til søndag fra kl. 11 til 17. Du finner de i Operagata 65 B.

VI, VII

VI, VII er et galleri som spesialiserer seg i internasjonal samtidskunst. Galleriet representerer blant annet kunstnere som Jorunn Hancke Øgstad, Landon Metz og Eva LeWitt. De tilbyr også selvstendig kunstrådgivningstjenester for oppbygging og forvalting av kunstsamlinger. VI, VII er åpent tirsdag til fredag fra kl. 11 til 17, lørdag og søndag fra kl. 12 til 16. Du finner de i Operagata 75 A.

Utenfor kulturgaten, men ikke langt unna (Rostockgata 2-4) finner du Kunsthall Oslo som er et ikke-kommersielt galleri for kunst. Her vises norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på nye produksjoner.

Ikke glem å ta turen innom Kulturgata neste gang du er i område!
QSPA
QSPA
Kosk
Kösk
Vi, VII
VI, VII
QSPA
QSPA
Kosk
Kösk
Vi, VII
VI, VII

Publisert: 24. september 2023 kl. 20:20

Les også:

26

Apr

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 26. april. Galleriene i Oslobukta holder kve...

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Guide: Aktiv i Oslobukta

Guide

Guide: Aktiv i Oslobukta

Liker du å holde deg aktiv? Det finnes mange ulike muligheter i Oslobukta!

Vis flere