Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hyggelige restauranter for både julelunsj og julebord!

Julebord i Oslobukta

Asiatiske smaker

Er du glad i asiatisk mat? Da finner du flere restauranter i området som serverer deg nettopp det. Og det er jo også helt perfekt til julebordet! Et hot tips er IKI på sørenga, en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. De kombinerer de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

Sumo Restaurant er også perfekt til både lunsj og middag, her finner du ingen julemeny, men de har sin vanlige meny hele desember. Så om du ønsker ett avbrekk fra julematen vet du hvor du finner det.

Vil du ha en skikkelig helaften med DJ på lørdager så anbefaler vi en tur til Nodee. Hos Nodee har de også egne juleretter — med en asiatisk vri, så klart.

Klassikerne

Dapper Bistro er det perfekte stedet for årets julebord! Og visste du at man også kan booke hele stedet om man vil? Perfekt for julebordet med jobben! Hos Dapper får du den tradisjonelle julematen, samtidig som kjøkkensjef Mitch fra Australia introduserer nye smaker, de har også knallgode alternativer for vegetarianere.

Hos den franske restauranten Brasserie Rivoli får du, som sagt, nydelig fransk mat. Her kan man booke bord til både lunsj og middag, og de har en egen selskapsmeny dersom man ønsker det. En annen fransk inspirert restaurant i området er Code Restaurant. Her finner du en sesongbasert meny og klassiske rette med en tvist, også til jul!

Restaurantene Holzweiler Platz, Kumi og The Vandelay er også klassikere i området, og er perfekte både til julelunsjen og julebordet. Kanskje også frokosten hos The Vandelay?

Er du glad i tapas? Da må du booke bord hos Castello på Sørenga! Nydelig atmosfære og lokaler, og deilig mat. Og hos I Baren får du også både herlig mat og stemning, begge stedene er perfekte for både julebord med venner, kollegaer og familie.

dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli
dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli

Indisk vri

Visste du at vi nå har to indiske restauranten i området? Nimbu er en av de, med indisk mat i verdensklasse, kortreiste råvarer og langreist krydder. I år har de også en egen julemeny med 4 retter, med blant annet ribbe og pinnekjøtt med indisk vri.

nimbu

Nyåpnede Indian Street Food & co på Sørenga har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går! Også et perfekt sted for julebordet.

Publisert: 30. november 2021 kl. 09:21

Les også:

17

Apr

22

Apr

Pop up x Pierre Robert

Arrangement

Pop up x Pierre Robert

Velkommen til Pierre Robert pop-up i Operagata 17-22 april! Her vil du se dere nyeste KAPSEL SS23 ko...

01

Apr

10

Apr

Oslobukta påskerebus

Arrangement

Oslobukta påskerebus

Bli med på årets påskerebus! Vi har gjemt 10 påskeegg på ulike vinduer i området, med spørsmål som p...

Barnas kykkelikunstverk

Nyheter

Barnas kykkelikunstverk

Titt innom utstillingen med 400 superfine påskeegg som barn fra flere barnehager i byen har pyntet. ...

De beste stedene for afterwork i Oslobukta

Guide

De beste stedene for afterwork i Oslobukta

God stemning, mat, drikke, musikk og aktiviteter. Her tar du med vennegjengen eller kollegaer for af...

Gratis parkering på Sørenga

Nyheter

Gratis parkering på Sørenga

Frister det med et restaurantbesøk på en av de mange restaurantene på Sørenga? Det skjønner vi veldi...

23

Mar

Afterwork for nabolaget

Arrangement

Afterwork for nabolaget

Bor eller jobber du i nabolaget? Vi feirer at nye naboer flytter inn i Clemenskvartalet, og invitere...

Vis flere