Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hyggelige restauranter for både julelunsj og julebord!

Julebord i Oslobukta

Italiensk jul

Hos Villa Paradiso har de en egen julemeny på italiensk vis. Her kan dere velge mellom 3 og 4 retter, som inneholder blant annet italienske skinker, pølser og ost, en tradisjonell pastarett som er typisk rundt juletider i Italia, Italiensk juleribbe og en nydelig italiensk juledessert med blant annet mascarponekrem. Book bord her.

Asiatiske smaker

Er du glad i asiatisk mat? Da finner du flere restauranter i området som serverer deg nettopp det. Og det er jo også helt perfekt til julebordet!

Sumo Restaurant er perfekt til både lunsj og middag, her finner du ingen julemeny, men de har sin vanlige meny hele desember. Så om du ønsker ett avbrekk fra julematen vet du hvor du finner det.

Villa Paradiso
Sumo
Villa Paradiso
Sumo

Meksikansk julebord

Frister det med meksikansk måltid også i juletiden? Det skjønner vi godt, og hos Coyo på Sørenga har de før jul en egen selskapsmeny som også kan gjøres både vegetar og vegansk om man ønsker. På denne menyen finner du blant annet ribbe tacos, tranebær salat, laks og masse annet godt. Se hele menyen og book bord her.

På Sørenga finner du også Bun's, som er en tex-mex og bruger inspirert restaurant. Her kan du arrangere julebord i elegante lokaler med smakfullt interiør som skaper en herlig atmosfære. Du har muligheten til å reservere hele eller deler av lokalet for private selskaper eller bedriftsjulebord. Hos Bun's er stemningen høy, og latteren sitter løst. De sørger for god musikk, en fantastisk matopplevelse og verdensklasse drikkevarer som vil gjøre julebordet ditt uforglemmelig. Les mer og book her.

Klassikerne

I enden av Operagata finner du Dapper Bistro, og de kan ta i mot julebord opp mot 70 gjester. På menyen til julen finner man både ribbe, rakfisk, lam og masse annet godt. Book bord og les mer om julebord hos Dapper Bistro her.

Hos den franske restauranten Brasserie Rivoli får du, som sagt, nydelig fransk mat. Her kan man booke bord til både lunsj og middag, og de har en egen selskapsmeny dersom man ønsker det. En annen fransk inspirert restaurant i området er Code Restaurant. Her finner du en sesongbasert meny og klassiske rette med en tvist, også til jul! Hos Code kan man også booket Chambre Separèe med plass til 40 gjester, samt muligheten for opp til 60 gjester.

Restaurantene Holzweiler Platz og Kumi er også klassikere i området, og er perfekte både til julelunsjen og julebordet. Hos I Baren får du også både herlig mat og stemning, begge stedene er perfekte for både julebord med venner, kollegaer og familie.

På Sørenga finner du restauranten Castello, med nydelig utsikt og tradisjonell julemat. Castello har kapasitet til både større julebord og mindre intime, så dette passer de fleste. På menyen finner du blant annet juletallerken, pinnekjøtt og riskrem, og mer. Les mer og book bord her.

Brasserie Rivoli
Coyo
I Baren
Brasserie Rivoli
Coyo
I Baren

Indisk vri

Visste du at vi nå har to indiske restauranten i området? Nimbu er en av de, med indisk mat i verdensklasse, kortreiste råvarer og langreist krydder.

Indian Street Food & co på Sørenga har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går! Også et perfekt sted for julebordet.

"Alle" kjøkken

Usikker på hvilket kjøkken man skal velge til julebordet? Eller er dere veldig mange på bedriftsjulebordet? Da kan vi anbefale å booke Barcode Street Food! Her kan man både booke bord og hele lokalet om man ønsker, og det er plass til opptil 700 personer. De hjelper dere gjerne med å skreddersy julebordet. Hos Barcode Street Food skjer det også mye gøy opp mot julen, som er verdt å sjekke ut dersom man skal ha julebord med vennegjengen eller familien også. Les om alt som skjer her.

Julefrokost eller juleafterwork

Hva med å starte dagen med en hyggelig julefrokost? Book bord hos Godt Brød og start dagen med ekstra påfyll av energi! Meny avtales når man booker, og de byr på skikkelig julestemning på morgenen. Eller hva med å bestille frokost til kontoret? Ta kontakt med Godt Brød så hjelper de dere.

I Dronning Eufemias gate finner du Pokalen, det perfekte stedet for en juleøl, en juleafterwork eller rett og slett julebordet. Hos Pokalen viser de fotball på storskjem eller man kan ta en runde shuffleboard. Her serveres det en tradisjonell julebuffet, perfekt for jobben, avdelingen eller vennegjengen. Les mer her.

Publisert: 02. november 2023 kl. 08:38

Les også:

Smaken av påske

Guide

Smaken av påske

Påske betyr god mat og ikke minst godsaker! Vi har vært en tur innom Annis og Talormade for å sjekke...

18

Mar

26

Mar

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Arrangement

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Velkommen til Più Design pop-up i Operagata 65.

Påske i Oslobukta

Nyheter

Påske i Oslobukta

Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, bli med på påske...

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Sesongens fantastiske råvarer

Guide

Sesongens fantastiske råvarer

Det er en ny sesong, og ny sesong kommer med nye menyer hos flere av restaurantene og ikke minst råv...

09

Mar

Champagne brunch hos Stock

Arrangement

Champagne brunch hos Stock

Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!

Vis flere