Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hyggelige restauranter for både julelunsj og julebord!

Julebord i Oslobukta

Asiatiske smaker

Er du glad i asiatisk mat? Da finner du flere restauranter i området som serverer deg nettopp det. Og det er jo også helt perfekt til julebordet! Et hot tips er IKI på sørenga, en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. De kombinerer de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

Sumo Restaurant er også perfekt til både lunsj og middag, her finner du ingen julemeny, men de har sin vanlige meny hele desember. Så om du ønsker ett avbrekk fra julematen vet du hvor du finner det.

Vil du ha en skikkelig helaften med DJ på lørdager så anbefaler vi en tur til Nodee. Hos Nodee har de også egne juleretter — med en asiatisk vri, så klart.

Klassikerne

Dapper Bistro er det perfekte stedet for årets julebord! Og visste du at man også kan booke hele stedet om man vil? Perfekt for julebordet med jobben! Hos Dapper får du den tradisjonelle julematen, samtidig som kjøkkensjef Mitch fra Australia introduserer nye smaker, de har også knallgode alternativer for vegetarianere.

Hos den franske restauranten Brasserie Rivoli får du, som sagt, nydelig fransk mat. Her kan man booke bord til både lunsj og middag, og de har en egen selskapsmeny dersom man ønsker det. En annen fransk inspirert restaurant i området er Code Restaurant. Her finner du en sesongbasert meny og klassiske rette med en tvist, også til jul!

Restaurantene Holzweiler Platz, Kumi og The Vandelay er også klassikere i området, og er perfekte både til julelunsjen og julebordet. Kanskje også frokosten hos The Vandelay?

Er du glad i tapas? Da må du booke bord hos Castello på Sørenga! Nydelig atmosfære og lokaler, og deilig mat. Og hos I Baren får du også både herlig mat og stemning, begge stedene er perfekte for både julebord med venner, kollegaer og familie.

dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli
dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli

Indisk vri

Visste du at vi nå har to indiske restauranten i området? Nimbu er en av de, med indisk mat i verdensklasse, kortreiste råvarer og langreist krydder. I år har de også en egen julemeny med 4 retter, med blant annet ribbe og pinnekjøtt med indisk vri.

nimbu

Nyåpnede Indian Street Food & co på Sørenga har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går! Også et perfekt sted for julebordet.

Publisert: 30. november 2021 kl. 09:21

Les også:

09

Jun

Oslobukta gatefest

Arrangement

Oslobukta gatefest

Vi inviterer til gatefest med musikk, digg mat, kunst og god stemning i gatene. Hold av fredag 09. j...

Miniguide til en dag i Oslobukta

Guide

Miniguide til en dag i Oslobukta

Planlegger du en dag i Oslo med noen du er glad i? Eller bor du kanskje i Oslo og vil ha en turist i...

24 timer i Oslo

Guide

24 timer i Oslo

Skal du tilbringe et døgn i Oslo og lurer på hva du skal finne på? Her er noen tips til hva du kan g...

Ting å gjøre i Oslo med barn

Guide

Ting å gjøre i Oslo med barn

Det er mye gøy som skjer i området for hele familien. Nedenfor har vi samlet noen tips til hva du ka...

Bli kjent med DaiKai

Guide

Bli kjent med DaiKai

Unn deg litt velvære med massasje hos DaiKai. De tilbyr en rekke ulike typer massasjer som blant ann...

23

Mai

08

Jun

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

Arrangement

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

VI, VII galleriet byr for tiden på en helt spesiell Munch utstilling som står frem til 08 juni!

Vis flere