QSPA Bispevika

QSPA Bispevika


Stiftelsen H.M. Dronning Sonjas kunstnerstipend — Queen Sonja Print Award — har til formål å skape interesse for, og stimulere til utvikling av grafisk kunst. Med åpningen av nytt galleri i Operagata vil QSPA tilgjengeliggjøre fantastiske kunsttrykk av kunstnere fra hele verden. Galleriet huser også noen av H.M. Dronning Sonjas egne kunstverk.⁠

Oslobukta wave
  • Tir-ons11-17
  • Torsdag11-19
  • Fre-søn11-17
Operagata 65B
0194 Oslo
+47 414 20 079
hilde.lystad@qspa.no
Nettside


Åpningen av QSPA Bispevika i 2021 er en viktig milepæl i oppdraget om å øke bevissthet rundt den grafiske kunsten. Ved å skape et møtested som tilbyr unike kunsttrykk av høy kvalitet, vil QSPA Bispevika fremheve det fantastiske som finnes i kunsttrykk i dag og gjøre det mer tilgjengelig for publikum. Et episenter for grafisk kunst, og et vindu for verden til å oppleve storheten i denne sjangeren.

Galleriet huser noen av H.M. Dronning Sonjas egne verk, i tillegg til utvalgte verk av forskjellige kunstnere fra hele verden. QSPAs tilknytning til de beste kunstnerne og deres arbeid, gjør det mulig for QSPA Bispevika å holde arrangementer og utstillinger av høy kvalitet og internasjonal betydning.