Hunter Oslo Barcode

Hunter Oslo Barcode


Hunter er ett gammelt familieeid selskap som har produsert kvalitetsprodukter til Hund og katt siden 1980 og jobber alltid for å holde kvalitet og utviklingen av produkter på topp. Deres unike lærprodukter til hund er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design.

Spesialbutikk
Oslobukta wave
  • Man - Ons10 - 18
  • Tor10 - 19
  • Fre - Lør10 - 18
  • SønStengt
NettsideTil Google Maps

I en årrekke har vi solgt Hunter sine kvalitetsprodukter og i 2014 åpnet vi vår første Hunter Brandstore & Saloon på Fornebu S som Norges første Hunter butikk .

Vi har siden da alltid hatt en visjon om å åpne en avdeling til i hjertet av Oslo og Oslobukta var da ett naturlig valg med all den spennende utviklingen som har skjedd siste årene.

Vi ønsker å strekke oss langt for kundene våre og tilby dem en helt unik bruksdesign som hele tiden jobber for å utvikle nye produkter med god funskjonalitet og deisgn for Hunder og katter.

Vi åpner også i oktober vår Spa avdeling med Klipp og stell av hund, her vil vi også kunne tilby beroligende SPA-behandlinger for de hundene med særskilte behov eller allergier.

Velkommen til oss

Dronning Eufemiasgate 38
0191 Oslo
41 41 82 00
barcode.hunter@glitrezoo.no