På Sørengkaia finner du nyåpnede Castello i store, flotte lokaler. Her finner du noe for enhver smak, både til små og store.
Hos Castello er gode og friske råvarer i sentrum i en variert meny med inspirasjon fra flere land og kulturer. Her finner du alt fra tapas, salater, kjøtt og fisk til pizza laget i steinovn. De har store, flotte lokaler, som gjør det enkelt å holde god avstand til andre i disse dager.
Vi har tatt en prat med Hestiar på Castello – la oss høre hva han har å si.
(Teksten fortsetter under bildet)
Fortell litt om Castello:
Castello er stedet med behagelig atmosfære, god mat og serviceinnstilte servitører. Stedet hvor gode og friske råvarer er i sentrum i en variert meny med inspirasjon fra flere land og kulturer. Stedet der kjøkkenet gjør sitt beste for at du skal få den beste smaksopplevelsen du ønsker og fortjener.
Hvilken rett er din favoritt?
Vi har en stor og variert meny, og jeg har flere favoritter: Salatene, vegansk pinsa (pizzaer) og selvsagt tapasrettene. Må jeg velge noe vil jeg si tapasmenyen!
Nå i disse dager, med strengere tiltak, hvorfor burde folk velge dere som spisested?Bortsett fra alle tiltak vi er pålagt som følge av Covid-19 har vi god plass mellom bord og ellers i lokalet, slik at gjestene kan føle seg trygge. Fordelen med at vi har en stor restaurant er muligheten til å flytte på bord for å skape trygge soner for gjestene. Til oss kan de komme til fots uten å måtte ta kollektivt — det er perfekt å nyte en flott gåtur langs sjøen bort til Castello uten å gå i kø. Vi har en fantastisk utsikt til sjøen og en hyggelig atmosfære.
Hva er deres spesialitet?
Vi har et bredt utvalg, men våre spesialiteter er tapas og Pinsa Romana — pizza som er laget på en spesiell måte. Det er også våre bestselgere. Man velge alt fra små til litt større retter, og i tillegg bestille nydelige alkoholfrie drinker! Til slutt vil jeg nevne at vi har et stort utvalg veganske retter som kundene roser oss for.
Castello strekker seg langt for kundene og har nå hele menyen som take away. Åpningstidene er klokken 12-22, og kjøkkenet stenger kl 21.
Publisert: 12. november 2020 kl. 12:00
Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...
Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...
Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...
Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...
Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...