Bak den rosa døren i Bispevika finner du The Vandelay — en moderne bistro og ny nabolagsfavoritt.
The Vandelay skal være et avslappet sted med bra mat — et sted kokkene selv har lyst til å dra til med familie og venner. Her skal man kunne stikke innom for frokost fra klokken halv åtte om morgenen, til brunch i helgene og til middag når som helst.
På åpningsdagen var det ingen ringere enn sjefen selv som serverte gjestene — Esben Holmboe Bang, som omtales som en av Norges, om ikke verdens, beste kokker etter suksessen med Maaemo. The Vandelay skal imidlertid være noe annet, det er ikke det nye Maaemo.
— Vi skal bruke de samme leverandørene, så fantastisk flotte råvarer, og all knowhow fra Maaemo til å lage fantastisk smakfull mat, men servere den på en mye enklere måte, til en rimeligere pris, sa en entusiastisk Esben Holmboe Bang til Dagbladet tidligere i år.
The Vandelay serverer frokost, lunsj og middag, samt brunch i helgene. Inspirert av reiser til andre storbyfavoritter, ønsket de nå å skape et sted som alltid var åpent — et sted med liv, folk og bra mat.
Allerede noen timer inn i åpningsdagen kom den første anmeldelsen. En soleklar sekser og tittelen "Oslos beste lunsj". Og der var vi i gang. Instagram fylles med bilder av den rosa døren, en allerede legendarisk burger og pannekaker og ricotta-toast på frokostbordet. Lovordene i media bare fortsetter:
"Uformell perfeksjonisme" står det i Finansavisens Lunsjguiden, og Urbania Magasin avslutter sin anmeldelse med "The Vandelay er akkurat det avslappede, perfekte hengestedet Oslo trengte".
Det er tydelig at både maten og stemningen taler for seg selv hos The Vandelay. Her er det ikke annet å si enn book bord — her blir det fort fullt.
Sees bak den rosa døren!
Alle foto: Ronja Slar
Publisert: 09. september 2020 kl. 04:00
Guide
Påske betyr god mat og ikke minst godsaker! Vi har vært en tur innom Annis og Talormade for å sjekke...
18
Mar
26
Mar
Arrangement
Velkommen til Più Design pop-up i Operagata 65.
Nyheter
Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, bli med på påske...
11
Mar
12
Mar
Arrangement
Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...
Guide
Det er en ny sesong, og ny sesong kommer med nye menyer hos flere av restaurantene og ikke minst råv...
09
Mar
Arrangement
Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!