Ønsk nyåpnede Indian Street Food & Co på Sørenga velkommen! Et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India.
På restauranten, som har plass til 150 gjester, finner du alt fra rimelige indiske klassikere – høyt elsket gatemat som kathi-ruller og samosas – til en tolv-retters meny med smaker og teksturer som viser alt som er utsøkt unikt med indisk mat.
Gjestene kan komme for en lett matbit, en helaften eller drinker og noe å bite i, i en av de tre barene. Lokalet er elegant og moderne, med nordisk tre og håndlaget keramikk, designet for å la maten stå i sentrum. Noe den gjør, med skyhøye ambisjoner og lokale råvarer.
– Vi starter hver matopplevelse med en slags smaksbombe. Du får en liten bit av India, med alle smaker fra mynte til safran og kardemomme. Etter det er du glad – og klar for omtrent alt, sier sjefskokk Dheeraj Singh.
Målet for Dheeraj Singh, som har drevet restaurant i Sverige siden 2014, har alltid vært å heve nivået for den indiske matopplevelsen i Skandinavaia. En ekte gastronomisk innovatør, han kombinerer nå indiske og skandinaviske smaker på måter som gjør publikum veldig glade. Det er hans måte å gjenoppfinne det han elsker, men også et personlig syn på bærekraft. Gjør et varig inntrykk med minimal innvirkning, blander smakene fra barndommen med moderne smaker. Og få hver gjest til å føle seg hjemme!
Publisert: 21. november 2022 kl. 16:44
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...