Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hyggelige restauranter for både julelunsj og julebord!

Julebord i Oslobukta

Asiatiske smaker

Er du glad i asiatisk mat? Da finner du flere restauranter i området som serverer deg nettopp det. Og det er jo også helt perfekt til julebordet! Et hot tips er IKI på sørenga, en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. De kombinerer de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

Sumo Restaurant er også perfekt til både lunsj og middag, her finner du ingen julemeny, men de har sin vanlige meny hele desember. Så om du ønsker ett avbrekk fra julematen vet du hvor du finner det.

Frister det med sushi så må du sjekke ut Bambus Sushi, og vil du ha en skikkelig helaften med DJ på lørdager så anbefaler vi en tur til Nodee. Hos Nodee har de også egne juleretter, med en asiatisk vri så klart.

Klassikerne

Dapper Bistro er det perfekte stedet for årets julebord! Og visste du at man også kan booke hele stedet om man vil? Perfekt for julebordet med jobben! Hos Dapper får du den tradisjonelle julematen, samtidig som kjøkkensjef Mitch fra Australia introduserer nye smaker, de har også knallgode alternativer for vegetarianere.

Hos den franske restauranten Brasserie Rivoli får du, som sagt, nydelig fransk mat. Her kan man booke bord til både lunsj og middag, og de har en egen selskapsmeny dersom man ønsker det. En annen fransk inspirert restaurant i området er Code Restaurant. Her finner du en sesongbasert meny og klassiske rette med en tvist, også til jul!

Restaurantene Holzweiler Platz, Kumi og The Vandelay er også klassikere i området, og er perfekte både til julelunsjen og julebordet. Kanskje også frokosten hos The Vandelay?

Er du glad i tapas? Da må du booke bord hos Castello på Sørenga! Nydelig atmosfære og lokaler, og deilig mat. Og hos I Baren får du også både herlig mat og stemning, begge stedene er perfekte for både julebord med venner, kollegaer og familie.

dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli
dapper
i baren
cafe platz
The vandelay
catello
rivoli

Indisk vri

Visste du at vi nå har to indiske restauranten i området? Nimbu er en av de, med indisk mat i verdensklasse, kortreiste råvarer og langreist krydder. I år har de også en egen julemeny med 4 retter, med blant annet ribbe og pinnekjøtt med indisk vri.

nimbu

Nyåpnede Indian Street Food & co på Sørenga har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går! Også et perfekt sted for julebordet.

Publisert: 21. november 2022, 09:21

Les også:

26

Nov

Velkommen til juleåpning 🎄

Arrangement

Velkommen til juleåpning 🎄

Oslobukta, MUNCH, Operaen og Bjørvikaforeningen inviterer til juleåpning lørdag 26. november! Her ka...

Julehandel & gavetips

Guide

Julehandel & gavetips

Butikkene er fulle av både festantrekk og julegaver, og gatene er pyntet med lys. Velkommen til en h...

Nyhet: Indian Street Food & Co

Nyåpninger

Nyhet: Indian Street Food & Co

Ønsk nyåpnede Indian Street Food & Co på Sørenga velkommen! Et moderne indisk kjøkken inspirert av m...

Julebord i Oslobukta

Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hygg...

20

Nov

18

Des

Fotball VM på storskjerm

Arrangement

Fotball VM på storskjerm

Barcode Street Food rigger opp med storskjermer rundt om i lokalene og gjør klar for Fotball VM. Det...

Elkjøp har åpnet i Barcode!

Nyåpninger

Elkjøp har åpnet i Barcode!

Elkjøp har nå åpnet sin flotte nye butikk i Dronning Eufemias gate. Dette er en utvidet Phonehouse b...

Vis flere