Lunsj, høst og ny meny hos Brasserie Rivoli

Det er endelig åpent både på mandager og til lunsj igjen, og høstens råvarer er på menyen.

Lunsj, høst og ny meny hos Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli har allerede blitt en favoritt hos mange. Det er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Restauranten er oppkalt etter paradegaten Rue de Rivoli i Paris. Brasseriet eies og drives av kjøkkensjef Kari Innerå. Hun er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst.


HØST PÅ MENYEN

Sommeren er på hell, og det er klart for nye råvarer på menyen. Hos Rivoli får du blant annet gnocchi med høstens sopp og årets lam fra Imsdal med jordskokk og byggryn. Til slutt kan du velge mellom en drøm av en dessert med epler fra Ullas hage i Oslo, og den uimotståelige popcorn-isen som allerede har blitt en klassiker her på Munch Brygge.

Til lunsj kan du også velge mellom fantastiske retter — kremet pasta med sopp, rødbet- og fenikkelsalat med andebryst eller dagens fisk med Sauce Meniére, brunet smør, kapers, marcona-mandler, nykål og en blomkålkrem. For å nevne noen.

Tips: Bestill bord for å teste denne menyen før den endres med sesong. Den anbefales på det varmeste!

UTVIDER ÅPNINGSTIDER

Etter en uventet start på året med nedstenging som følge av Covid-19 i mars, begynner restaurantverdenen å bli rutinerte på å overholde både avstand og smittevernsregler. Brasseri Rivoli åpnet for lunsj igjen i august, og er nå klare for å åpne igjen også på mandager. De gleder seg til å ønske flere gjester velkommen hele uken.

Nye åpningstider:
— Man: 16-23
— Tir - fre: 11-23
— Lør: 12-00:30

FIRE KJAPPE OM RIVOLI:

1. Julebord for bedriften eller vennegjengen? Grupper på 10-25 personer passer godt hos Rivoli. Ta kontakt for mer info

2. Lunsj serveres tirsdag til lørdag

3. Brasseriet ligger kun fem minutters gange fra Oslo S

4. Bordbestilling gjør du HER

Brasserie Rivoli høstmeny

Ny meny hos Rivoli. Foto: Ronja Slar

Publisert: 07. september 2020 kl. 15:00

Les også:

Kraftfulle smaker i Barcode, med Kjell Arne fra Stock

Kraftfulle smaker i Barcode, med Kjell Arne fra Stock

Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...

Fra tacos til thai, og alt Nud fra Doug’s Hamburgers har savnet i Oslo

Fra tacos til thai, og alt Nud fra Doug’s Hamburgers har savnet i Oslo

Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...

Vårens negltrender med ByBela

Vårens negltrender med ByBela

Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...

Vårens nyheter i butikkene

Vårens nyheter i butikkene

Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...

Vårens dufter med Heaven Scent

Vårens dufter med Heaven Scent

Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...

Fastelavnsbolleguiden!

Fastelavnsbolleguiden!

Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...