Det er endelig åpent både på mandager og til lunsj igjen, og høstens råvarer er på menyen.
Brasserie Rivoli har allerede blitt en favoritt hos mange. Det er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Restauranten er oppkalt etter paradegaten Rue de Rivoli i Paris. Brasseriet eies og drives av kjøkkensjef Kari Innerå. Hun er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst.
HØST PÅ MENYEN
Sommeren er på hell, og det er klart for nye råvarer på menyen. Hos Rivoli får du blant annet gnocchi med høstens sopp og årets lam fra Imsdal med jordskokk og byggryn. Til slutt kan du velge mellom en drøm av en dessert med epler fra Ullas hage i Oslo, og den uimotståelige popcorn-isen som allerede har blitt en klassiker her på Munch Brygge.
Til lunsj kan du også velge mellom fantastiske retter — kremet pasta med sopp, rødbet- og fenikkelsalat med andebryst eller dagens fisk med Sauce Meniére, brunet smør, kapers, marcona-mandler, nykål og en blomkålkrem. For å nevne noen.
Tips: Bestill bord for å teste denne menyen før den endres med sesong. Den anbefales på det varmeste!
UTVIDER ÅPNINGSTIDER
Etter en uventet start på året med nedstenging som følge av Covid-19 i mars, begynner restaurantverdenen å bli rutinerte på å overholde både avstand og smittevernsregler. Brasseri Rivoli åpnet for lunsj igjen i august, og er nå klare for å åpne igjen også på mandager. De gleder seg til å ønske flere gjester velkommen hele uken.
Nye åpningstider:
— Man: 16-23
— Tir - fre: 11-23
— Lør: 12-00:30
FIRE KJAPPE OM RIVOLI:
1. Julebord for bedriften eller vennegjengen? Grupper på 10-25 personer passer godt hos Rivoli. Ta kontakt for mer info
2. Lunsj serveres tirsdag til lørdag
3. Brasseriet ligger kun fem minutters gange fra Oslo S
4. Bordbestilling gjør du HER
Publisert: 07. september 2020 kl. 15:00
Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...
Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...
Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...
Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...
Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...