Guide: Helse, skjønnhet & velvære

Guide // 25.09.2020

Guide: Helse, skjønnhet & velvære

Her finner du Oslobuktas helse- og velværetilbud.

I tillegg til butikker og restauranter er Oslobukta full av perler innen helse og velvære. Hva med en avslappende massasje, ny frisyre, forfriskende hudbehandling, eller en skikkelig legesjekk? Her er en oversikt over helse- og velværeklinikker i Oslobukta.

Klinikk Barcode i Bjørvika Oslo

Legesenteret Klinikk Barcode

HELSE

Klinikk Barcode

Hos Klinikk Barcode finner du spesialister innen en rekke medisinske fagfelt – midt i Bjørvika. Tilbudet består blant annet av allmennlege, gynekolog, hudlege, psykolog, hjertelege, og nevrolog, for å nevne noen. Klinikken er åpen for alle, både privatpersoner og bedrifter, og du trenger ikke henvisning. Les mer om de ulike behandlingene her.

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle er Norges største tverrfaglige kjede på behandlinger av nerve-, muskel- og skjelettskader. Her finner du kiropraktor, fysioterapeut, og muskelterapeut, i tillegg til behandlinger av balanse- og svimmelhetsproblemer og trykkbølgebehandling. Klinikk for Alle er godt etablert i Barcode, og en kort gåtur fra Oslo S.

Kroppskontrollørene

Kroppskontrollørene er eksperter på muskel- og skjelettplager og er opptatt av å tilby riktig behandling til alle som trenger det, når det passer for dem. De tilbyr fem behandlingersformer: fysioterapi, kiropraktikk, naprati, osteopati og massasje. Kroppskontrollørene tilbyr drop-in og lengre behandlingsforløp, i tillegg til velgjørende velværebehandlinger.

FRISØRER

Olimb&Co

La roen senke seg i frisørstolen hos Olimb&co! I den nye salongen til Olimb&co på Mucnh Brygge er du i trygge hender hos erfarne frisører som gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Med kunnskap og kreativitet ønsker de deg velkommen til et deilig avbrekk i hverdagen.

LEAN Studio

Hos LEAN Studio i Barcode får du effektive behandlinger innen klipp og farge utført av profesjonelle frisører. Dette konseptet er skreddersydd for mennesker i travle miljøer. LEAN Studio har ekstra gunstige priser, her betaler du nemlig kun for tiden frisøren bruker.

PÅHÅRET

PÅHÅRET er en av Norges ledende frisørkjeder og du finner salongen midt i Barcode. Her blir du møtt av en gjeng blide og kunnskapsrike frisører med mål om å tilby akkurat den frisyren du ønsker deg.

Foto: Best of You Beauty Center. Her utføres en populær ansiktsbehandling kalt Green Peel Fresh Up.

Foto: Best of You Beauty Center. Her utføres en populær ansiktsbehandling kalt Green Peel Fresh Up.

SKJØNNHET

Best of You

Velværesenteret Best of You Beauty Center åpnet i 2016, og er stedet for ordentlig hverdagsluksus! Her finner du et bredt spekter av behandlinger — alt fra hudpleie, kosmetiske behandlinger og massasjer til vipper, bryn, hårfjerning, tannbleking, manikyr og medisinsk fotpleie. Best of You er opptatt av komfort, kvalitet og resultat og behandlingene skal skje i stilfulle og rolige omgivelser. Her er alle velkomne, både kvinner og menn.

Signaturklinikken

Signaturklinikken er Oslobuktas nyeste tilskudd innen velvære og klinikken åpnet i Rostockgata i oktober. Her finner du alt innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger, nøye utført av erfarne hudpleiere, estetiske sykepleiere og leger.

TRENING

Barry’s

Barry’s Barcode er treningssenteret som gir deg den ultimate kondisjons- og styrkeøkten. Konseptet er hentet fra Los Angeles og er en intensiv treningsform, men som passer for alle. Profesjonelle instruktører står klar for å gi deg litt ordentlig treningsluksus i hverdagen, og en liten ekstra push.

SATS Bjørvika

SATS Bjørvika er et moderne og innbydende treningssenter med blant annet løpesal, gruppetimer, erfarne PT-er, spa og badstue. Her finner du et godt utvalg av gruppetimer som sykkeltimer, yoga, pilates, og styrke- og kondisjonstimer. Velkommen til et bredt treningstilbud midt i Bjørvika.

Les også: