Ny uteservering på Stock

Nyheter // 02.07.2020

Ny uteservering på Stock

Nyt helgen og sesongens råvarer på Stocks nye uteservering

Stock har rukket å bli en klassiker i Barcode og er kjent for sine gode krafter og sauser. Navnet Stock kommer nemlig fra kraft og restauranten har spesialisert seg på å lage alt fra bunnen av med utgangspunktet i kraften. Vi tok en prat med eier og kokk Kjell Arne Johnsæter som røper sine sommerfavoritter.

Nytt av året er den nye uteserveringen på soldekket. Her kan du nyte sommerens råvarer i spennende drakter signert av den nye kjøkkensjefen, og sønn av Kjell Arne, Tord Johnsæter. Kjell Arne er ikke i tvil på hva som frister.

– En sommerkveld på soldekket med litt østers og en tørr hvitvin, sier han fornøyd.

Stock Bjørvika

Han er opptatt av å følge sesongen og på menyen står det mye grønnsaker, skalldyr og fisk.

– Villkeveiten er helt super! Jeg må nesten anbefale villkveite nå, den er veldig bra om dagen. Vi lager en saus hvor vi trekker bein fra røykt kolje som gir en mild og røkt smak til sausen. Den kan jeg trygt anbefale, forteller Kjell Arne.

– En ordentlig vår- og sommerrett jeg også må anbefale er en rett med hvit asparges med blåskjell med veloute, comté, purre og dill.

Stock Centropa Deichmanske

Kjell Arne Johnsæter står bak både Stock og nye Centropa i Bjørvika. Her på uteserveringen til sistnevnte.

Stock har også nylig åpnet restauranten Centropa på nye Deichman i Bjørvika, og er absolutt verdt et besøk i kombinasjon med biblioteket.

Stock Barcode

Du finner Stock i Dronning Eufemias Gate 14 midt i Barcode. Stock holder åpent mandag til lørdag til midnatt.

Les også: