Midt mellom Barcode og vannet finner du de deiligste bakverk.
Godt Brød på Munch Brygge er den kjente og kjære bakerikjedens nyeste tilskudd. Her kan du velge mellom økologiske favoritter på spelt og surdeig, eller la deg friste av et godt utvalg av søt gjærbakst. Daglig leder Stine Røstadstuen røper gjerne sine søte favoritter.
Bakeriet ligger kun et steinkast unna Operaen og det nye Munchmuseet, og er det hyggelig stoppested både til frokost- og lunsjtider, eller som et stopp på turen langs sjøkanten.
I tillegg til nybakte favoritter har Godt Brød alliert seg med flere som leverer godsaker.
– Akkurat nå har vår venn Øystein fra Isrosa vært innom med økologisk is til oss. Det er det mange som har etterspurt, så nå kan vi glede dem med rabarbrasorbet, bringebærsorbet og selvfølgelig to klassikere – sjokolade og vaniljeis, forteller Stine.
Den kaffetørste kan også glede seg over økologisk kaffe som Godt Brød brenner selv i samarbeid med Solberg & Hansen.
Men det er de gode bakverkene som først og fremst gjør Godt Brød spesielt. Og Stine har vanskelig for å komme med bare én favoritt.
– Det må jo bli mandelbolla, men jeg er litt svak for den brownien også. De to slår aldri feil, konkluderer hun.
Godt Brød Munch Brygge har åpent mandag til fredag fra 06:30 til 19:00, og på lørdager og søndager fra 08:00 til 19:00.
Publisert: 22. mai 2020 kl. 10:00
Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...
Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...
Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...
Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...
Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...