Nyheter

Oslos beste vinbar

I 2021 ble VIN Bjørvika nominert til 1 av Oslos beste vinbarer av Aftenposten. Det er stort, og ikke minst er det utrolig gøy at du finner nettopp denne vinbaren i Oslobukta.

Oslos beste vinbar

Ideen om å starte VIN Bjørvika ble til i 2017/2018 og oppstod fordi vinimportselskapet Grapestone Fine Wines AS ønsket å skape et sted med et sterkt fokus på gode vinopplevelser, et sted som hadde et solid utvalg med drikkevarer og gode småretter, samt hvor det var en lav terskel for alle som ønsket å lære mer om vin. Vinimportselskapet Grapestone Fine Wines AS ble startet i 2012, og har siden den gang jobbet med vin og vinimport, så er det noe de kan så er det nettopp vin!

Da ideen om en vinbar var på vei til å bli virkelighet falt valget naturlig på Oslos nye bydel Bjørvika (Oslobukta), hvor de i mars/april 2019 endelig kunne åpne dørene.

«Her rakk vi nesten å få et fullt driftsår før pandemien kom i mars 2020 og perioden frem til 2022 ble dermed naturlig nok litt annerledes enn vi hadde sett for oss. Til tross for dette har tiden i Bjørvika vært utrolig hyggelig og vi har etter hvert blitt både en nabolagsbar for lokalmiljøet her nede og et sted Oslos befolkning kommer for å drikke god vin i hyggelige omgivelser.», sier daglig leder Jørn Damkjær

VIN Bjørvika ble i 2021 nominert, som 1 av 5 vinbarer i Oslo, til tittelen "Oslo`s beste vinbar" av Aftenpostens lesere, det er noe å være stolt av!

I dag teller vareutvalget til VIN over 10.000 flasker, hvorav de har over 1.200 forskjellige viner og over 100 tilgjengelig på glass. I tillegg har de et solid utvalg av øl, drinker og brennevin, heriblant 45 ulike gintyper. Nå som hverdagen er på vei tilbake igjen gleder de ansatte på VIN seg stort til tiden fremover i Bjørvika, med solrike sommerkvelder og gode vinopplevelser gjennom hele sommeren.

Velkommen til en hyggelig vinopplevelse hos VIN Bjørvika!

Publisert: 22. mai 2022 kl. 05:26

Les også:

26

Apr

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 26. april. Galleriene i Oslobukta holder kve...

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Guide: Aktiv i Oslobukta

Guide

Guide: Aktiv i Oslobukta

Liker du å holde deg aktiv? Det finnes mange ulike muligheter i Oslobukta!

Vis flere