Guide

Opplev ulike kjøkken i Oslobukta!

Her i området finner du et stort utvalg restauranter, med mange ulike kjøkken og mange ulike retter!

Opplev ulike kjøkken i Oslobukta!

I Oslobukta finner du rett og slett noe for alle. Men er du på utkikk etter et spesielt kjøkken fra et spesielt land? La oss guide deg til de mest spesifikke du finner hos oss.

Indisk

Indisk mat er en favoritt hos mange, og hos oss finner du hele tre serveringssteder som tilbyr kjempe god indisk mat. For det første så har du Nimbu, de serverer indisk mat i verdensklasse — med kortreiste råvarer og langreist krydder. Hos Nimbu får du et innblikk i autentisk indisk mat, laget av kokker med 40 års erfaring. Nimbu er lokalisert i Rostockgata 64.

På Sørenga åpnet nettopp Indian Street Food & Co, de har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går.

Og til slutt finner du Der Peppern Gror, som er en av matbodene på Barcode Street Food. Raskt, enkelt og kjempe godt!

Fransk

Brasserie Rivoli er en fransk bistro som har nydelig beliggenhet på Munch brygge! Et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Meny og vinkart består av kjente franske klassiskere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer de ferske skalldyr og grillet tørrfisk – basert på en av Norges eldste mattradisjoner.

nimbu
Nimbu
Brasserie Rivoli
Brasserie Rivoli
Sumo
Sumo
nimbu
Nimbu
Brasserie Rivoli
Brasserie Rivoli
Sumo
Sumo

Asiatisk

Et annet kjøkken du finner et godt utvalg av hos oss er asiatisk! Og dette er også et kjøkken veldig mange elsker. På Sørenga finner du IKI, en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. De kombinerer de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

En annen favoritt i området er Nodee, lokalisert i barcode og perfekt for både take-away og dine in. Nodee Barcode har en pulserende stemning, innbydende mat fra det kinesiske kjøkkenet og et bredt og spennende vinkart, en helaften av de sjeldne. Og hos Nodee SKY — med skybar i 13. etasje får du friske cocktails og fantastisk utsikt. I 14. etasje er en intim restaurant med mat fra det japansje Washoko-kjøkkenet. Nyt den spektakulære utsikten over Oslo, akkompagnert av deilig mat og drikke.

Også må vi ikke glemme Sumo Restaurant! Sumo har en fantastisk beliggenhet rett ved sjøkanten med nydelig utsikt utover fjorden. Restauranten har et privat dining room, japansk tatamirom med nedsenket bord og direkte utgang til sjøen og flere fantastiske bord med nydelig utsikt utover fjorden. Her får du både varmretter, asian-fushion og sushikjøkken. Det er også et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Italiensk

Frister det med skikkelig god pizza eller pasta? Da må du ta turen til Villa Paradiso. De er kjent for ekte napolitansk pizza og ekte italiensk mat, servert i en autentisk italiensk atmosfære. Restauranten på Munch Brygge ligger vis-a-vis MUNCH, og er deres største restaurant hittil.

En av de nyere tilskuddene i området er LaFicco Pizza, de serverer rykende fersk italiensk pizza — med tynn bunn og et stort utvalg ulike pizzaer to-go. Hent pizza i lunsjen, spis den på brygga om sommeren eller ta den med deg hjem. Enjoy!

Villa Paradiso
Villa Paradiso
Feniqia
Feniqia
TacoTaco - Barcode Street Food
TacoTaco - Barcode Street Food
Villa Paradiso
Villa Paradiso
Feniqia
Feniqia
TacoTaco - Barcode Street Food
TacoTaco - Barcode Street Food

Meksikansk

Taco, guacamole, margaritas og alt som hører med? Det finner du blant annet hos Coyo på Sørenga! Coyo er en autentisk meksikansk restaurant. Med en unik beliggenhet ytterst på Sørenga og utsikt til Oslofjorden, kan Coyo tilby god mat og drikke i fantastiske omgivelser og sol til langt på kveld. All mat tilberedes av Coyo’s meksikanske kjøkkensjef, som presenterer solide og smakfulle retter.

Passer det bedre med en rask lunsj eller middag? Da tar du turen til Barcode Street Food og besøker matboden TacoTaco! Yum!

Libanesisk

Prøve noe nytt idag? Eller kanskje du allerede har prøvd libanesisk mat og vet at du elsker det? Da burde du sjekke ut restauranten Feniqia! Her får du autentisk libanesisk mat — laget med ekte kjærlighet for matens kulturelle opprinnelse. Maten er rik på smak, inneholder mye grønnsaker og passer for hele familien. Kjøkkenet er en krysning mellom midtøsten, østen og europeiske tilberedningsmetoder.

På jakt etter noe annet enn disse? Sjekk ut alle restaurantene du finner i området her!

Publisert: 25. februar 2023 kl. 06:35

Les også:

17

Apr

22

Apr

Pop up x Pierre Robert

Arrangement

Pop up x Pierre Robert

Velkommen til Pierre Robert pop-up i Operagata 17-22 april! Her vil du se dere nyeste KAPSEL SS23 ko...

01

Apr

10

Apr

Oslobukta påskerebus

Arrangement

Oslobukta påskerebus

Bli med på årets påskerebus! Vi har gjemt 10 påskeegg på ulike vinduer i området, med spørsmål som p...

Barnas kykkelikunstverk

Nyheter

Barnas kykkelikunstverk

Titt innom utstillingen med 400 superfine påskeegg som barn fra flere barnehager i byen har pyntet. ...

De beste stedene for afterwork i Oslobukta

Guide

De beste stedene for afterwork i Oslobukta

God stemning, mat, drikke, musikk og aktiviteter. Her tar du med vennegjengen eller kollegaer for af...

Gratis parkering på Sørenga

Nyheter

Gratis parkering på Sørenga

Frister det med et restaurantbesøk på en av de mange restaurantene på Sørenga? Det skjønner vi veldi...

23

Mar

Afterwork for nabolaget

Arrangement

Afterwork for nabolaget

Bor eller jobber du i nabolaget? Vi feirer at nye naboer flytter inn i Clemenskvartalet, og invitere...

Vis flere