På seinsommeren i år åpnet Madonna Oslo dørene til sin nye restaurant ved vannkanten.
Navnet på restauranten kommer både fra Edvard Munch’s Madonna, men også fra pop-ikonen Madonna. De ønsket å spille litt på lekenheten og kreativiteten fra popkulturen, men samtidig dra gjenkjenning til beliggenheten på restauranten.
Menyen har ikke noe fast konsept, kokkene henter inspirasjon fra hele verden og mikser det uten begrensninger til en meny som kan bestå av både større og mindre retter. Tanken med Madonna sin meny er at gjesten selv setter sammen hva de vil spise.
"Etter at vi jobbet lenge med både smaksmenyer og små deleretter, blir det her noe helt annet", mener Svein og Sara som står bak Madonna.
Stort fokus på råvarer så klart, men tilberedning, smaker og teksturer kommer i mange ulike variasjoner i menyen.
Madonna satser også stort på lunsj, og på fredag og lørdag serveres det en 3-retters lunsj i tillegg til en a´la carte meny.
Se hele menyen og book bord her.
Publisert: 16. november 2023 kl. 17:27
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...