Vaaghals, som er omtalt i Michelin-guiden, serverer nå en en egen brunsj-meny på lørdager - dette er noe du ikke vil gå glipp av!
Denne matopplevelsen hos Vaaghals er en deilig kombinasjon av nøye utvalgte, ferske, og hjemmelagde ingredienser. Den er også perfekt for deling! Fra «Hjemmelaget svinebogskinke og paté med kyllinglever fra Holte gård» til «Potetvafler med villkveite, dill og økologiske egg fra Horgen gård» – dette er noe du ikke vil gå glipp av.
Brunsj serveres fra to opp til åtte personer og til alle rundt bordet. Hver lørdag fra kl. 11:00 - siste bestilling kl. 14:00.
Unn deg den perfekte lørdagen, og bestill bord på nettsiden deres nå, vi ses i bukta!
Publisert: 22. oktober 2024 kl. 18:58
Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...
Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...
Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...
Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...
Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...