Vaaghals, som er omtalt i Michelin-guiden, serverer nå en en egen brunsj-meny på lørdager - dette er noe du ikke vil gå glipp av!
Denne matopplevelsen hos Vaaghals er en deilig kombinasjon av nøye utvalgte, ferske, og hjemmelagde ingredienser. Den er også perfekt for deling! Fra «Hjemmelaget svinebogskinke og paté med kyllinglever fra Holte gård» til «Potetvafler med villkveite, dill og økologiske egg fra Horgen gård» – dette er noe du ikke vil gå glipp av.
Brunsj serveres fra to opp til åtte personer og til alle rundt bordet. Hver lørdag fra kl. 11:00 - siste bestilling kl. 14:00.
Unn deg den perfekte lørdagen, og bestill bord på nettsiden deres nå, vi ses i bukta!
Publisert: 22. oktober 2024 kl. 18:58
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...