Kokkelærlingene i Barcode

I Barcode ligger det flere gode spisesteder du bør sjekke ut som blant annet Code, Stock og Vaaghals. Deres lærlinger deltok nylig i Asko servering Oslo og Akershuscup med fantastiske resultater👏

Kokkelærlingene i Barcode

Hos restaurantene i Barcode er det flere dyktige lærlinger. Nylig deltok lærlinger hos Code, Stock og Vaaghals i Asko servering Oslo og Akershuscup, som er kvalifisering til Norgescup for kokk, servitør -og resepsjonistlærlinger. Hver høst gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser der vinnerlagene er kvalifisert til å delta i finalehelgen i Stavanger.

Oscar fra Stock og Lea fra Vaaghals vant for kokkelærlinger og skal delta i Norgescup i februar. Julie som er konditorlærling hos Vaaghals vant konditor konkurransen og skal delta i Rogalandscup for konditor -og bakerlærlinger. Ludvik fra Stock fikk med servitørlærling Kylene pris for fineste oppdekte bord.

Kanskje det frister med en lunsj eller middag ute? Hos Stock serveres real kvalitetsmat, i omgivelser det er godt å være i. Fransk-inspirerte Code er et «bistro-slash-brasseri» med sesongbasert meny og klassiske retter med en tvist. Vaaghals dyrker matriket Norge sine utrolige skatter, med røtter i tradisjonene, men også gjennom nyskaping og kreativitet. Restauranten baserer seg på et sharing-konsept, og rettene er til for å deles og nytes i fellesskap.

Publisert: 14. november 2023 kl. 08:42

Les også:

Velkommen til nyåpnede Norli

Velkommen til nyåpnede Norli

Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...

Julebord i Oslobukta

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...

Julebord hos Ludo på Sørenga

Julebord hos Ludo på Sørenga

Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...

Vintage designervesker i Oslobukta

Vintage designervesker i Oslobukta

Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...

En smakebit av byen

En smakebit av byen

Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...

Dette skjer i november

Dette skjer i november

Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...