Guide

Gavetips til brudeparet

Bryllupssesongen er i gang, og du lurer kanskje på hva du skal kjøpe i gave til det kommende ekteparet? La oss gi deg noen gode tips!

Gavetips til brudeparet

Blomster

Et gavetips som alltid er koselig, enten du er nær paret som gifter seg eller om du kun er bekjent, er blomster. En nydelig blomsterbutikk er alltid en god idé, og her er Bjørvika Blomster vårt hotteste tips. De setter sammen nydelige buketter med sesongens blomster.

Gavekort

Et annet godt tips er et Oslobukta gavekort, som kan brukes på flere utvalgte steder i området. Kanskje paret ønsker å plukke opp noe fint hos Thune, gå ut og spise en deilig middag ett sted, ta en tur på spa eller kjøpe seg noe fint i en av butikkene.

gavekort oslobukta

En hyggelig middag ute

Det er mange gode restauranter i området, og en middag ute er alltid hyggelig. Så hvorfor ikke spandere en hyggelig middag på brudeparet, enten med deg/dere, eller for kun de. Velg en restaurant med mat du vet de liker, eller la de velge restauranten selv. By på en helaften, det vil de huske for alltid!

Pst; du vet vel at både baren The Conservatory og restauranten Maaemo ligger i området? Tar du med brudeparet på de to stedene kan man defintivt snakke om helaften og noe de aldri vil glemme.

Avslapping på spa

Hos DaiKai er de spesielt opptatt av å vie deres fulle oppmerksomhet til deg. Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. En duo behandling her er jo den perfekte gaven til brudeparet, kvalitetstid og avslapping!

dai kai

Kunst

I Kulturgata er det hele tre gallerier; QSPA, Kösk og VI, VII, her finner du til enhver tid ulik kunst som kan være gøy å gi bort i gave. Undersøk litt hva brudeparet liker, følg med på de ulike utstillingene hos galleriene og pass på når noe du tror de liker dukker opp! De vil garantert elske det.

Aktiviteter

Er brudeparet glad i å være aktive? Da kan vi tipse om at man kan kjøpe kurs på blant annet kajakkpadling hos Friluftshuset. En gave de kan gjøre sammen når det måtte passe de!

kajakk

Publisert: 02. juli 2022 kl. 18:52

Les også:

09

Jun

Oslobukta gatefest

Arrangement

Oslobukta gatefest

Vi inviterer til gatefest med musikk, digg mat, kunst og god stemning i gatene. Hold av fredag 09. j...

Miniguide til en dag i Oslobukta

Guide

Miniguide til en dag i Oslobukta

Planlegger du en dag i Oslo med noen du er glad i? Eller bor du kanskje i Oslo og vil ha en turist i...

24 timer i Oslo

Guide

24 timer i Oslo

Skal du tilbringe et døgn i Oslo og lurer på hva du skal finne på? Her er noen tips til hva du kan g...

Ting å gjøre i Oslo med barn

Guide

Ting å gjøre i Oslo med barn

Det er mye gøy som skjer i området for hele familien. Nedenfor har vi samlet noen tips til hva du ka...

Bli kjent med DaiKai

Guide

Bli kjent med DaiKai

Unn deg litt velvære med massasje hos DaiKai. De tilbyr en rekke ulike typer massasjer som blant ann...

23

Mai

08

Jun

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

Arrangement

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

VI, VII galleriet byr for tiden på en helt spesiell Munch utstilling som står frem til 08 juni!

Vis flere