Guide

Gavetips til brudeparet

Bryllupssesongen er i gang, og du lurer kanskje på hva du skal kjøpe i gave til det kommende ekteparet? La oss gi deg noen gode tips!

Gavetips til brudeparet

Blomster

Et gavetips som alltid er koselig, enten du er nær paret som gifter seg eller om du kun er bekjent, er blomster. En nydelig blomsterbutikk er alltid en god idé, og her er Bjørvika Blomster vårt hotteste tips. De setter sammen nydelige buketter med sesongens blomster.

Gavekort

Et annet godt tips er et Oslobukta gavekort, som kan brukes på flere utvalgte steder i området. Kanskje paret ønsker å plukke opp noe fint hos Thune, gå ut og spise en deilig middag ett sted, ta en tur på spa eller kjøpe seg noe fint i en av butikkene.

gavekort oslobukta

En hyggelig middag ute

Det er mange gode restauranter i området, og en middag ute er alltid hyggelig. Så hvorfor ikke spandere en hyggelig middag på brudeparet, enten med deg/dere, eller for kun de. Velg en restaurant med mat du vet de liker, eller la de velge restauranten selv. By på en helaften, det vil de huske for alltid!

Pst; du vet vel at både baren The Conservatory og restauranten Maaemo ligger i området? Tar du med brudeparet på de to stedene kan man defintivt snakke om helaften og noe de aldri vil glemme.

Avslapping på spa

Hos DaiKai er de spesielt opptatt av å vie deres fulle oppmerksomhet til deg. Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. En duo behandling her er jo den perfekte gaven til brudeparet, kvalitetstid og avslapping!

dai kai

Kunst

I Kulturgata er det hele tre gallerier; QSPA, Kösk og VI, VII, her finner du til enhver tid ulik kunst som kan være gøy å gi bort i gave. Undersøk litt hva brudeparet liker, følg med på de ulike utstillingene hos galleriene og pass på når noe du tror de liker dukker opp! De vil garantert elske det.

Aktiviteter

Er brudeparet glad i å være aktive? Da kan vi tipse om at man kan kjøpe kurs på blant annet kajakkpadling hos Friluftshuset. En gave de kan gjøre sammen når det måtte passe de!

kajakk

Publisert: 02. juli 2022, 18:52

Les også:

26

Nov

Velkommen til juleåpning 🎄

Arrangement

Velkommen til juleåpning 🎄

Oslobukta, MUNCH, Operaen og Bjørvikaforeningen inviterer til juleåpning lørdag 26. november! Her ka...

Julehandel & gavetips

Guide

Julehandel & gavetips

Butikkene er fulle av både festantrekk og julegaver, og gatene er pyntet med lys. Velkommen til en h...

Nyhet: Indian Street Food & Co

Nyåpninger

Nyhet: Indian Street Food & Co

Ønsk nyåpnede Indian Street Food & Co på Sørenga velkommen! Et moderne indisk kjøkken inspirert av m...

Julebord i Oslobukta

Guide

Julebord i Oslobukta

Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller kollegaene? I Oslobukta finner du flere hygg...

20

Nov

18

Des

Fotball VM på storskjerm

Arrangement

Fotball VM på storskjerm

Barcode Street Food rigger opp med storskjermer rundt om i lokalene og gjør klar for Fotball VM. Det...

Elkjøp har åpnet i Barcode!

Nyåpninger

Elkjøp har åpnet i Barcode!

Elkjøp har nå åpnet sin flotte nye butikk i Dronning Eufemias gate. Dette er en utvidet Phonehouse b...

Vis flere