Ta turen til Palate for afterwork eller bli med på en winemakers dinner med en kvinnelig vinmaker, som lager fantastiske champagner.
Ta med familie, venner eller kollegaer til Palate for fantastiske retter inspirert av Middelhavet og ment for å deles.
Palate har fokus på sesongbaserte råvarer, fra mindre produsenter og er opptatt av å levere ekte, håndverksmessig mat som feirer de beste råvarene man har tilgang til og matche det med et perfekt tilpasset vinvalg.
Gode måltider blir enda bedre når de deles med familie, venner eller kollegaer. Hos Palate serveres maten som i landene rundt Middelhavet, der alle retter kan deles med bordet. Alle hovedretter er tilberedt i generøse porsjoner og serveres på delingsfat. Menyen er inspirert av både Italia og Frankrike i en skjønn forening med Skandinavia. De tilbyr 20 typer vin på glass i alle prisklasser og et kuratert vinkart.
Hos Palate får du en uformell, og diskre luksuriøs opplevelse hvor hver munnfull er en reise gjennom smak og tekstur. De har egen lunsjmeny fra kl. 11.30 til 14.30 og en egen middagsmeny fra kl. 16.30 til 21.30.
Alle hverdager har de en afterwork deal, hvor de tilbyr en to-retters meny til 350 kr. Dette gjelder fra kl. 16.30 til kl. 18.30. Man trenger nødvendigvis ikke å booke bord, det er bare å droppe in. De har også åpent i hele høstferien.
Den 25. september inviterer Palate til en winemakers dinner med en kvinnelig vinmaker, som lager fantastiske champagner! Denne kvelden lager kjøkkenet en 5-retters meny fra havets beste råvarer, og Oriane Carreau, selveste vinmakeren geleider deg gjennom 6 glass med årgangs champagne til maten. Det blir en nydelig kveld du ikke vil gå glipp av.
Book bord her.
Publisert: 11. september 2024 kl. 06:50
Bokhandleren Norli har åpnet i bukta, rettere sagt i en...
Planlegger du julebord med vennegjengen, familien eller...
Ta julebordet hos Ludo på Sørenga med italiensk pizza b...
Julen nærmer seg, og kanskje du har en designerveske på...
Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...