For noen år siden åpnet restauranten Indian Street Food & Co på Sørenga, og det har blitt en favoritt for mange!
Indian Street Food & Co har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går.
Gjestene kan komme for en lett matbit, en helaften eller drinker og noe å bite i, i en av de tre barene. Lokalet er elegant og moderne, med nordisk tre og håndlaget keramikk, designet for å la maten stå i sentrum. Noe den gjør, med skyhøye ambisjoner og lokale råvarer.
– Vi starter hver matopplevelse med en slags smaksbombe. Du får en liten bit av India, med alle smaker fra mynte til safran og kardemomme. Etter det er du glad – og klar for omtrent alt, sier sjefskokk Dheeraj Singh.
Denne høsten finner du mange gode klassikere på menyen, men de fremhever spesielt tandoori kyllingvinger og brokkoli, laksen fra Norge, de gode grønnsakene som er i sesong akkurat nå og det deilige brødet med chili, gurkemeie og lokale grønnsaker.
Og du, visste du at de har naborabatt på Indian Street Food & co? Hele 10% når man spiser på restauranten og 20% på takeaway!
Publisert: 24. september 2024 kl. 12:27
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...