Egenpleie hos Best of You

Best of You er et senter for skjønnhet, helse og velvære. De tilbyr kvalitets behandlinger som ulike typer hudbehandlinger, massasjer, manikyr og pedikyr.

Egenpleie hos Best of You

Ønsker du å unne deg litt egenpleie? I hjertet av Barcode finner du Best of You, et senter for skjønnhet, helse og velvære. Her møter du hyggelige og dyktige medarbeidere som er lidenskapelige opptatt av å tilby kvalitetsbehandlinger. Senterets fokus er å tilby riktig pleie og produkter for alle sine kunder, og lokalene er spesielt tilrettelagt for at både menn og kvinner skal føle seg velkomne og hjemme.

Hudpleie, hånd- og fotpleie

Sliter du med tørr hud, fet hud, sensitiv hud, slapp og kanskje gusten hud, rødhet eller kanskje en kombinasjon av noe av dette? Hos Best of You har de dyktige hudterapauter som en rekke ulike behandlinger innen både hudpleie, hånd- og fotpleie. En populær behandling er green peel som blant annet bidrar til å stramme vevet, bekjemper ujevn, ru hud og er en skikkelig energibombe. Babor behandlingene er også blant deres signaturbehandlinger og passer for deg som ønsker å rense og friske opp huden. Ikke glem hender og føtter. De har både basis fotbehandling og medisinsk fotpleie.

BOY
BOY
BOY
BOY
BOY
BOY

Manikyr og pedikyr

Er du opptatt av velstelte hender og føtter? Her får du alt innen negler. Hva med å gå for klassisk fransk manikyr, shellac, japansk manikyr eller gelenegler? De har et stort utvalg fine farger å velge mellom.

Vipper og bryn

Enten du liker klassisk vippeløft og brynsløft eller ønsker vippe extensions eller brow lamination får du det hos Best of You. De tilbyr også den populære behandlingen microblading hvor øyenbryn tegnes og fremhever dine naturlige bryn. Dette er en semipermanent metode som har flere fordeler fremfor permanent makeup.

BOY
BOY
BOY
BOY
BOY
BOY

Massasje

Unn deg selv en pause fra en travel hverdag med massasje. Massasje fremmer generell helse og velvære, samtidig som det reduserer muskelspenninger. Hos Best of You tilbyr de alt fra terapeutiske massasjer til mer aktive dybvevsmassasjer. Du kan velge mellom fra 30 til 70 minutter massasjer.

Best of You tilbyr også mange flere behandlinger. Se full oversikt på deres nettside her. I salongen har de også produkter fra utvalgte merker. Her får du råd og veiledning til å finne de beste produktene for nettopp deg.

Du finner Best of You i Dronning Eufemias gate 18.

Publisert: 17. juli 2024 kl. 12:14

Les også:

Høstens regntøy med Norwegian Rain

Høstens regntøy med Norwegian Rain

Inspirert av japansk sensibilitet og livet i den regnfu...

Ny sesong med Bjørvika Blomster

Ny sesong med Bjørvika Blomster

Nå som sensommeren og tidlig høst er her er det på tide...

Sniktitt på høstens nyheter med Oxholm

Sniktitt på høstens nyheter med Oxholm

En ny sesong er her, og med høsten kommer en liten endr...

Bli kjent med Sørenga

Bli kjent med Sørenga

Ta turen til Sørenga for flott utsikt mot Oslofjorden o...

Bestill mat i bukta

Bestill mat i bukta

Lyst på en bedre lunsj enn matpakka i dag? Kanskje tren...

Winemakers Dinner hos Vaaghals

Winemakers Dinner hos Vaaghals

Vaaghals inviterer til en eksklusiv Winemaker's Dinner ...