De sirkulære konseptene inntar Oslobukta

Borti og Eftir er begge blant de største navnene innen gjenbruk i Norge, og nå finner du dem begge på ett og samme sted. Ta turen for et kuratert utvalg vintage designklær, håndvesker, sko, interiør og tilbehør.

De sirkulære konseptene inntar Oslobukta

Det er en ny konseptbutikk i området hvor sirkulære verdier, gode materialer og kvalitet står i fokus. Borti og Eftir er begge blant de største navnene innen gjenbruk i Norge, og nå har de sammen åpnet en fantastisk butikk med et kuratert utvalg vintage designklær, håndvesker, sko, interiør og tilbehør. Ta turen, kanskje finner du en vintage kjole fra Dior, sko fra Loubutain eller en kul skinnjakke?

Luksusvintage og kuratert ombruk

Eftir er et multibrand konsept og har over tid utarbeidet en sterk posisjon i det norske markedet innen luksusvintage og kuratert ombruk. De har flere partnere som er ute og finner frem fantastiske kolleksjoner. I sortimentet finner du også nye merkevarer med en ansvarlig verdikjede. De er opptatt av å skape morgendagens butikker ved å legge tilrette for sirkulære verdier, verdsetter gode materialer og kvalitetsklær. Alle deres partnere satser stort på å lete frem skjulte skatter som gir en helt unik handleopplevelse i butikk. I butikken finner du kanskje Norges største utvalg av vintage designer vesker fra de store motehusene som Chanel, Dior, Prada og mange flere.

eftir
eftir
eftir
eftir
eftir
eftir

Et vintage univers utenom det vanlige

Borti har gjennom flere år drevet vintagebutikk og nettbutikk med stor suksess. Gjennom visuell storytelling og et godt øye for detaljer har Borti skapt et vintage univers utenom det vanlige. Deres evne til å presentere gjenbruk på en delikat og innbydende måte har fanget både nye og gamle gjenbruksentusiaster. Universet består av et godt kuratert utvalg møbler, interiør og vintageklær. Samt et lite knippe med merkevarer av høy kvalitet. Uansett hvor i Borti-universet du befinner deg hører du ekkoet av lekenhet som møter sporty eleganse. Krydret med en god dose feminin touch og en dæsj sensualitet.

Borti
Borti
Borti
Borti
Borti
Borti

Sirkulære verdier

Med felles sirkulære verdier og engasjement for gjenbruk så Borti og Eftir bare fordeler bed å lage en fantastisk butikk sammen. Det var også viktig for de å etablere seg i nærheten av andre ombruksbutikker. Butikken ligger like ved Fæbrik som de gleder seg til å skape en ny og spennende destinasjon sammen med. De deler også ønsket om å gjøre ombruk tilgjengelig for flere og utfordre nye bydeler og målgrupper. Du finner Borti / Eftir i Dronning Eufemias gate 41.

Publisert: 09. oktober 2024 kl. 09:08

Les også:

Ostens dag med Annis

Ostens dag med Annis

Siste fredagen i oktober er ostens dag. I den anledning...

Det er høst i bukta

Det er høst i bukta

Vakre farger, crisp høstluft og mye å finne på. Her har...

Rosa måned hos Olimb & Co

Rosa måned hos Olimb & Co

Oktober er årets rosa måned, hvor vi alle har litt ekst...

Ris og ros med Dheeraj fra Indian Street Food & Co.

Ris og ros med Dheeraj fra Indian Street Food & Co.

Selv om Dheeraj får mye ros og utallige priser for mate...

Skjerpede sanser og duftminner med Ingvild og Christianne

Skjerpede sanser og duftminner med Ingvild og Christianne

Lukker du øynene for sjøutsikten rett utenfor de store ...

Snik deg inn på Varemottaket med Daniel

Snik deg inn på Varemottaket med Daniel

Bak den mest anonyme døren i Oslobukta, skjuler det seg...