Guide

Badetøyguide

Har du lyst på nytt badetøy? I Operagata finner du Bjørvika Undertøy som har bikinier, badedrakter og tilbehør til dame, og Aspeli som har badeshortser og tilbehør til herre. Her har vi samlet noen trender og tips til årets badetøy.

Badetøyguide

Badetøy i glade farger

Denne sommeren er det glade farger som gjelder også for badetøy. Du finner mange friske farger som korall, gult, grønt og oransje. Alt er lov når det kommer til farger og kombiner gjerne badetøyet med fargerikt tilbehør. Noen farger som utmerker seg denne sesongen er korall og grønt i alle nyanser. Er du mer glad i mørkere toner er det mange alternativer til sort. Mørk grønn og burgunder er noe av det vi vil se mye av denne sommeren.

Inspirert av 70-tallet

Denne sesongen lar bademoten seg inspirere av 70-tallet. Blant annet er badedrakt med belte populært. Det er flatterende å markere midjen og det gir litt retrovibber. En annen trend fra 70-tallet er hvite kanter på bikini og badedrakter. Det gir et maritimt uttrykk og er en fin kontrast på for eksempel bikinier med farger.

Middels lange badeshorts med print

I tillegg til glade farger er badeshorts med print en stor trend for herre. Hos Aspeli finner du alt fra ulike mønstre fra Gran Sasso til print med morsomme kaniner fra Panos Emporio. Når det kommer til badeshortsen kan du gjerne eksperimentere med farger og mønstre som du ikke kler deg i til vanlig. Badeshortsen skal gjerne være middels lang, det mest populære i år er at den stopper midt på låret.

Spennende merker hos Bjørvika Undertøy

Hos multibrand butikken Bjørvika Undertøy finner du et nøye utvalgt sortiment av de aller beste merkene i bransjen. Ta turen innom for å se utvalget fra spanske Roydal kjent for skimmer i stoffet og høy kvalitet, og Paula med det populære kreppstoffet. De fører også merker som Emprant, Seafolly, Mary Jo, Pimadonna, Marx & André, Andres Sandra og Panos. Neste år kommer det også flere kule merker som aldri har vært i Norge før.

Bjørvika Undertøy

Ledende innen herremote

Denne våren åpnet Aspeli i Operagata, en herrebutikk som lenge har vært blant landets ledende innen herremote. Her finner du mange internasjonalt anerkjente merker. De har badeshortser fra merker som Gran Sasso og Polo Ralph Lauren. De fører også Panos Emporio, samme merke som du finner badetøy til dame fra hos Bjørvika Undertøy.

Aspeli

Du finner Bjørvika Undertøy i Operagata 63C og Aspeli i Operagata 34.

Publisert: 30. juni 2022 kl. 05:38

Les også:

09

Jun

Oslobukta gatefest

Arrangement

Oslobukta gatefest

Vi inviterer til gatefest med musikk, digg mat, kunst og god stemning i gatene. Hold av fredag 09. j...

Miniguide til en dag i Oslobukta

Guide

Miniguide til en dag i Oslobukta

Planlegger du en dag i Oslo med noen du er glad i? Eller bor du kanskje i Oslo og vil ha en turist i...

24 timer i Oslo

Guide

24 timer i Oslo

Skal du tilbringe et døgn i Oslo og lurer på hva du skal finne på? Her er noen tips til hva du kan g...

Ting å gjøre i Oslo med barn

Guide

Ting å gjøre i Oslo med barn

Det er mye gøy som skjer i området for hele familien. Nedenfor har vi samlet noen tips til hva du ka...

Bli kjent med DaiKai

Guide

Bli kjent med DaiKai

Unn deg litt velvære med massasje hos DaiKai. De tilbyr en rekke ulike typer massasjer som blant ann...

23

Mai

08

Jun

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

Arrangement

Edvard Munch: Landskap hos VI, VII

VI, VII galleriet byr for tiden på en helt spesiell Munch utstilling som står frem til 08 juni!

Vis flere