Nyåpninger

Endelig: Annis Oslobukta er åpent

Annis Pølsemakeri åpner unik ferskvare- og delikatessebutikk i Oslobukta

Endelig: Annis Oslobukta er åpent

Et nytt tilskudd til Oslobukta, men også noe helt nytt for hele Norge. Anerkjente Anniss pølsemakeri fra Ringebu er godt kjent som leverandør av kvalitetskjøtt til private og Oslos beste spisesteder. Med ny delikatessebutikk utvider de Annis universet med både modningsrom langs vinduet som strekker seg 5,7 m opp i taket, og et eget produksjonsrom for mer satsing på dyr «rett fra bonden» som vil åpne med Norges beste wagyu fra Røhr Gård og straks telemarksfe fra Oussdal gård. Butikken vil i tillegg huse et selskapslokale, og en stor Oste-humidor midt i lokalet for lagring og modning av ost.

«I alle år har Annis hatt kraftig og stabil økning, både med kunder i butikken i Mathallen, men også stor pågang fra restaurantmarkedet i Oslo. Plassen i Mathallen er veldig begrenset og vi har desverre sagt nei til flere restauranter, og også nei til flere produkter vi ikke har hatt kapasitet til å lage i Mathallen. I lang tid har vi sett etter nye lokaler, og tenkt at ingenting i sentrum kan gi oss alt vi ønsker og drømmer om. I samtale med Caroline Krefting om lokalet i Dronning Eufemiasgate 37, i Oslobukta, skjønte vi at vi endelig hadde funnet drømmelokalet, med perfekt beliggenhet,» sier Daniel Slakter, innehaver Annis Oslobukta.

Hos Annis Oslobukta vil det kun tilbys norsk villfanget fisk, kjøpt direkte fra fiskemottaket i Grimstad. På denne måten kuttes mellomleddene, som resulterer i ferskere, billigere og bedre fisk for kunder, og noen av Oslos beste restauranter. Det samme gjelder skalldyr, østers og andre deilig delikatesser fra vår langstrakte kyst.


«Vi ønsker å bry oss om hva som skjer i verden, og har derfor tatt et tydelig standpunkt hvor vi ikke ønsker å tilby fisk som har blitt fraktet verden rundt. Noen må gå først, og laks får man for eksempel i villaks-sesongen, tunfisken er vi heldige om vi får en bit av under det strengt regulerte fisket av makrellstørje. Vi tror på sesongene vi har i Norge, og mener det er nok av variasjon hva gjelder mangfold og delikatesser så alle kan spise noe godt og lokalt, året rundt. I tillegg til fersk fisk, deilige skalldyr og østers, vil vi tørrmodne fisk. Dette for å bidra på vår måte til at fisk kan bli mer populært, interessant og velsmakende. Ved å tørrmodne fisk vil vi skape nye produkter som ikke er særlig kjent her i Norge. Kanskje kan vi være med på å skape ny kultur for hvordan vi bearbeider og foredler norske råvarer i verdensklasse. Hos oss er bare det beste godt nok, noe vi gledelig deler med våre kunder og gjester,» sier Johan Sigmundstad, Fiskeslakter Annis Oslobukta.

Selskapslokalet bak butikken, med plass til 20 personer, vil være åpent for reservasjoner for firma og private selskap. Lokalet vil ha en unik samling der kjøtt, ost og fisk grilles i den åpne grillen. De svært populære pølsekursene vil fortsette her. Og det også bli parteringskurs av lam, svin, storfe. Samt egne grillkurs og kjøttkvelder, eller fisk, ost- og vinkvelder.

Her er det bare å glede seg til å besøke. Velkommen!

Annis har tidligere deltatt i konkurranser og blant annet blitt premiert med:
Matmerkprisen 2018
Finalist Årets kjøtt Det Norske Måltid 2019
Gull på tørrmodnet lammefilet i NM og mange flere utmerkelser i NM tidligere år.

Per i dag leverer de fast til blant annet disse restaurantene:
Maaemo***, Kontrast*, Under*, The Vandelay, Bass, Brutus, Kolonialen Bislett, The Thief, Hyde, Way, Down South, Koie, Katla, Rivoli, Skaal og mange flere.

Publisert: 01. september 2021 kl. 05:22

Les også:

29

Sep

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 29. september!

29

Sep

Up&Coming - Bodybuilding

Arrangement

Up&Coming - Bodybuilding

Velkommen til utstillingen Bodybuilding i Operagata 77E! Estetisk utvikling - hvordan jobbe med og m...

Kulturgata

Guide

Kulturgata

Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du mange gallerier med alt fra norsk samtidskunst ...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

Guide: Helse, skjønnhet & velvære

Guide

Guide: Helse, skjønnhet & velvære

Her finner du Oslobuktas helse- og velværetilbud.

Opplev ulike kjøkken i Oslobukta!

Guide

Opplev ulike kjøkken i Oslobukta!

Her i området finner du et stort utvalg restauranter, med mange ulike kjøkken og mange ulike retter!...

Vis flere