Håvard Onsøyen og Stock inviterer til NM-middag lørdag 16. november. Dette vil du ikke gå glipp av!
Gå til eventHer får man servert en 3-retter fra Norgesmester i kokkekunst Håvard Onsøyen. Måltidet består av ingrediensene Håvard vant NM med i høst. Maten vil bli servert på servise fra Culina.
Meny
Snacks - oksetartar, kamskjell, kalix løyrom
Grillet kylling - steinsopp, jordskokk og hjertesalat
Kveite og sjøkreps fra Midsund - skalldyrrisotto, squash og sitron
Høstepler - rømme og vanilje
3-retter + snacks 945,-
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...