22

Okt

24

Okt

MUNCH — dette skjer i åpningshelgen

MUNCH — dette skjer i åpningshelgen

22.10.2021 kl. 15:00 - 24.10.2021 kl. 20:00

Endelig åpner nye MUNCH i Bjørvika, og området fylles med aktiviteter og kulturopplevelser hele helgen. Her er oversikten over hva som skjer 👀

GRAND OPENING & GATEFEST

Fredag 22. oktober kl 17-22

På fredag inviterer MUNCH til gratis gatefest, og fyller området utenfor museet med store opplevelser i form av konserter, digitale kunstverk, performance og overraskelser. Gled deg til blant annet Tøyen Holding, Musti og Maiko på scenen. Feiringen starter fredag klokken 17, og Kongeparet står for den offisielle åpningen.

MUNCH

BJØRVIKAJAKTEN

Lørdag og søndag — kl 11-16

Utforsk det nye nabolaget til MUNCH med en rebus for barn og unge. Perfekt helgeaktivitet for familier som vil bli kjent med nabolaget til nye MUNCH. Startpunktet er på Stasjonsallmenningen, rett ved den oransje lekeplassen. Her får du kartet som guider deg videre gjennom ulike poster og morsomme aktiviteter!

MER INFO HER

Bjørvikajakten 2021

KONSERTER PÅ TORGET

Lørdag og søndag — kl 11 og 15

For å ønske MUNCH velkommen til nabolaget, har vi invitert inn noen kule artister til å spille konserter på Stasjonsallmenningen denne helgen. Åpent for alle — velkommen til nabolagsfest!

Lørdag 23. oktober:
Kl 11 — GiddyGang
Kl 15 — Mesle

Søndag 24. oktober:
Kl 11 — Mesle
Kl 15 — Inge Bremnes


Om Giddy Gang:
Giddy Gang er en Oslo-basert ansamling musikere som drives av tunge hiphop-beats og silkemyk vokal. Musikken er fundamentert i solide hip hop-beats av den gamle skolen, med sterk påvirkning fra J Dilla og The Roots. Samtidig har medlemmene bakgrunn i alt fra gospel, jazz og soul. Sluttresultatet er overraskende, stilsikkert, gøyalt og lystig.

Om Mesle: Mesle er soloprosjektet til Veslemøy Aalde Heyerdahl. Hun spiller eksperimentell pop, og pleier å spille alle instrumentene selv ved konsert - bruker bass og tracks og looping og keys. Bakgrunn i klassisk musikk og folkemusikk, og har en bachelor i populærmusikk.

Om Inge Bremnes: Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av forrige tiår, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål. Få med deg en av generasjons fremste norske sangere og låtskrivere – med strømminger i millionklassen!

Artister til minikonserter på Stasjonsallmenningen

SØK: MUNCH — EN FINN.NO POP-UP

Velkommen til åpning 22/10 kl 16.55 👀

Åpningen av det nye Munchmuseet er utsolgt. Derfor har Finn.no satt opp et museum som er godt brukt, 200 meter nedi gata, ved Stasjonsallmenningen. Besøk deres eksklusive samling av finurlige Munch-funn fra FINN. Utstillingen er kuratert av en av Norges største kunstformidlere — PuseFINN.

Åpningstider:
Fredag 16:55-22
Lørdag 11-22
Søndag 11-15

MER INFO HER

Finn.no SØK:MUNCH

OM DET NYE KUNSTMUSEET

22. oktober åpner nye MUNCH – et levende kunstmuseum bygget for store opplevelser. Med Edvard Munchs kunst beriker vi livene til mennesker over hele verden, og nå kan du oppleve mer av den enn noen gang før, i tett samspill med samtidskunst og andre kunstnere fra kunsthistorien.

Gjennom et omfattende arrangementsprogram vil vi tilby besøkende opplevelser innen performance, litteratur, musikk, film og dans. MUNCH skal være en møteplass for kulturelle begivenheter for mennesker i alle aldre og med ulik bakgrunn. Det blir et nyskapende, lekent og opplevelsesrikt hus med helt nye muligheter for å skape engasjerende opplevelser.

Vi byr på kultur i 13 etasjer, toppet med Oslos beste utsikt over fjorden. Kom og bli kjent med Edvard Munchs liv og kunst på nye måter – eller for aller første gang. Ingen vil gå uberørt fra MUNCH.

MUNCH i Bjørvika

Foto: Einar Aslaksen

Les også: