19

Sep

27

Sep

Høstmesse hos Foto.no

Høstmesse hos Foto.no

19.09.2020 kl. 22:00 - 27.09.2020 kl. 22:00

Foredrag, workshops og over 500 messetilbud på nett!

Høstmessen hos Foto.no sparkes i gang mandag 21. september. Arrangementene blir holdt i butikken i Bjørvika, mens tilbudene gjelder også i butikken på Skøyen (Interfoto) og på nett.

SPENNENDE PROGRAM

Foto.no har hentet inn en del spennende norske fotografer som skal være med å gi inspirasjon og nye ideer til alle. Morten Rustad, kjent for sine fantastiske time-lapse-videoer vil fortelle mer om dette og om hvordan vi kan gjøre det selv. Du får møte motefotograf Fred Johnny, det blir portfoliosamtale med CYAN, workshops med blant andre Jon Klasbu og Svein Bringsdal og mye mer. I tillegg vil det holdes samtaler om ulike temaer og det komme leverandører som viser fram spennende nytt og svarer på intrikate spørsmål fra publikum.

Se alle tilbud og hele programmet her.

ALLE ARRANGEMENTER STRØMMES

I et forsøk på å tilby mest mulig til flest mulig og samtidig ta alle nødvendige smittevernhensyn, vil alle arrangementer på årets høstmesse bli strømmet i sin helhet. Hvis du ikke har anledning til å følge foredragene direkte, vil de fleste bli liggende tilgjengelig en tid etter at de er strømmet. Hvor lenge vil variere, og er opp til foredragsholderen. Workshops kan ikke tilbys over nett, så til dem må du melde deg på og møte opp fysisk.

Messen går av stabelen 21.-26. september. Tilbudene vil gjelde fra og med søndag 20. til og med mandag 28.

Velkommen!

Les også: