6 bobler, 6 land, 6 retter. Denne kvelden prøver vi bobler fra hele verden og Annika Groven forteller om dem. Spennende meny med innsalg fra hvert land.
Gå til eventAnnika Groven jobber til daglig som Brand Manager i Vingruppen. Torsdag 27. mars guider hun oss gjennom en Boblende Aften på Stock med musserende viner fra hele verden. På kjøkkenet vil far og sønn Jonsæther komponere en spennende meny med et gastronomisk innslag fra hvert land som passer til.
Sverige: Bubbel fra Arilds Vingård
Løyrom på råraka med rødløk og pisket rømme
Italia: Abbazia Prosecco Extra Dry
Bresaola med friske urter, syltet løk, ricotta og parmesan
Spania: Pedregosa Cava Reserva Clos de Blancs Brut Nature 2021
Grillet surdeigsbrød med aioli, manchego og Serrano-skinke
Sør-Afrika: Pongracz MCC
Struts med bakt savoykål og steinsoppsaus
Storbritannia: Black Chalk Classic 2021
Farmer chicken og Yorkshire-pudding
Frankrike: Henriet-Bazin Premier Cru Blanc de Blancs
Ost! Den friske Brillat-Savarin og den smakfulle Comté
Påmelding senest 20. mars kl. 18.00.
Det er kun plass til 32 personer på denne spennende kvelden, «først til mølla-prinsippet» gjelder!
Pris: 1695,-
Booking: stockoslo.no / restaurant@stockoslo.no / tlf. 990 97 875
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...
Fra duften av syrin i blomstring, til fruktige noter av...
Søndag 02. mars er det fastelavn, og Oslobukta bugner a...