Utforsk Operagata!

Guide // 18.05.2022

Utforsk Operagata!

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske design i fleng! La oss guide deg gjennom gata.

Norsk design

Er det en ting vi er skikkelig stolte av å si så er det at du finner mange norske designere i området. Envelope1976 er en av de norske du finner i Operagata, et eksklusivt norsk klesmerke for en moderne og kvalitetsbevisst kvinne, med fokus på bærekraft. Merket ble lansert i 2018, og bak det står Celine Aagard. En annen butikk med norsk design er Norwegian Rain & T-Michael, her finner du klær til herre perfekt til norsk vær og vind!

Vi må ikke glemme Holzweiler, som har butikk og restaurant kombinert i det som heter Holzweiler Platz. Her finner du til enhver tid den nyeste kolleksjonen fra Holzweiler, samt utrolig mye god mat.

holzweiler

Multibrand

Enten du er på jakt etter nytt undertøy, klær til han eller klær til henne, så finner du et godt utvalg i Operagata. Hos Dapper finner du klær, sko og accessories fra merker som A.P.C, Diemme, Veja, Maria Black og mange fler. I samme lokale finner du også Dapper Bistro, med nydelig mat til både lunsj og middag.

dapper

Det lekreste undertøyet får du uten tvil hos Bjørvika Undertøy. Med merker som Marie Jo, Marlies Dekkers, Panos Emporio og fler så finner de aller fleste noe de liker. Nydelige lokaler, fine prøverom og ekspertise, så du finner akkurat det du leter etter. Går du rett over veien treffer du på butikken Me & More, den perfekte butikken for deg som liker farger og lekne plagg. Er du på jakt etter merker som Stine Goya, Custommade eller Munthe så finner du disse, og mange fler, i denne lekre butikken!

shopping

Ukentlige blomster og smykker

Blomsterbutikken Bjørvika blomster finner du helt i ene enden av Operagata. Her får du til enhver tid sesongens fineste buketter og blomster, så du kan plukke opp både ukens og helgens blomster. De har også nydelige vaser, duftlys og annen dekor, så her finner du mange lekre ting til hjemmet.

I den andre enden av shoppinggaten finner du Thune, som vi alle kjenner til. Disse to i kombinasjon er jo det perfekte stedet for å finne gaven til den du er glad i. Hos Thune finner du smykker og klokker fra eksklusive merker!

Interiør og livsstil

I Operagata finner du også interiørkonseptet Kollekted By. Her finner du et nøye kuratert utvalg av møbler, belysning, interiør, velvære og unika fra kjente og ukjente merkevarer og artister, med fokus på kvalitet og varighet.

kollekted by

Videre nedi gaten ligger velvære- og livsstilsbutikken Oh Yes, en butikk som ble startet med mål om å inspirere til en renere og mer bærekraftig livsstil. Dette gjør de ved å tilby produkter som er så naturlige, etiske og bærekraftige som mulig, men uten kompromiss på kvalitet, opplevelse eller design!

Ikke glem å ta turen innom Operagata neste gang du er i område!

Les også: