5 tips til morsdag, valentinsdag & fastelavn

Guide // 08.02.2021

5 tips til morsdag, valentinsdag & fastelavn

14. FEBRUAR 🧡💕 I år faller tre merkedager på samme søndag, og gir oss en ekstra god anledning til å nyte helgen!

Vi har samlet noen tips til både gaver og overraskelser til mødre, kjærester og alle dere som er glad i boller med krem:

1 — Til mamma, fordi hun fortjener det

Mor fortjener noe ekstra hyggelig denne dagen. Hva med å overraske med gavekort på velværebehandling eller noen gode produkter? Både Best of You og Signaturklinikken tilbyr en rekke behandlinger for både velvære og reparasjon av vinterhuden.

Hva med å kjøpe en fin vase og blomster? Eller den jerngryten hun har ønsket seg? Hos Jernia Bispevika får du Kähler-vaser, Le Creuset-gryter og mye annet fint til hus og hjem.

2 — Alle hjerters dag

Valentinsdagen: årets beste anledning til å vise din kjærlighet til de som står deg nær. Leter du etter en gave? Thune på Munch Brygge har alt du trenger. Planlegger du en hjemmedate? Pynt dere for hverandre og sørg for et skikkelig restaurantmåltid med takeaway eller kits fra eksempelvis Nodee.

Tips: Frisørene holder åpent som normalt for deg som ønsker å være ekstra flott før helgens stevnemøte!

3 — Gi noe å glede seg til

Gavekort ❤️ Oslobukta-gavekortet kan brukes hos de fleste restauranter, kaféer, butikker og salonger hos oss, og er en perfekt gave til en du er glad i. Da får de noe å glede seg til!⁠

Se oslobukta.no/gavekort for mer info og oversikt over brukssteder. Kortet kan kjøpes på nett eller hentes fysisk hos Godt Brød på Munch Brygge.⁠

4 — Husk fastelavnsboller!

Hele uken finner du fantastiske fastelavnsboller hos både Godt Brød, Talormade og Åpent Bakeri!

Vet du hvorfor vi feirer fastelavn? Fra gammel kristen tradisjon betyr fastelavn «kvelden før fasten». Dette var opprinnelig en tredagers festperiode, som bestod av fastelavnssøndag, blåmandag og askeonsdag. Det at vi i dag spiser fastelavnsboller er rester av den gamle skikken. Den siste kvelden skulle man spise ekstra godt for å gjøre seg klar til å faste, og her kommer de ekstra mettende bollene inn — fylt med deilig krem og bær.

...så nyt den siste dagen med boller, krem og kos før blåmandagen kommer!

5 — Hva med en søndagstur?

Å planlegge noe hyggelig sammen er den beste gaven! Sjekk ut et galleri. Spis helt ferske fastelavnsboller. Utforsk havnepromenanden med en kaffe i én hånd og din kjære i den andre. Bjørvika er nydelig om dagen, og hos oss holder flere restauranter, kaféer og gallerier åpent i helgen. Enjoy!

Les også: