Nå åpner restaurantene!

Info // 07.05.2020

Nå åpner restaurantene!

Flere serveringssteder åpner dørene igjen — her får du full oversikt over hvilke.

Endelig åpner dørene igjen hos flere av serveringsstedene. Med iverksatte tiltak og midlertidige åpningstider, er de klare for å ønske velkommen til mat og drikke igjen! HURRA 🥳

Sørenga — med uslåelig utsikt mot fjorden:

Bun's Burger Bar har burgere, fries (blant annet med trøffelolje og parmesan) og mye annet digg. Åpent tirsdag - søndag kl 15-20.

Coyo Restaurant har autentisk meksikansk mat, fantastiske lokaler og alltid god stemning. Åpent fredag-søndag 15-22.

Frister det med dumplings, spicy korean wings og bao buns? Hakka-Iza ligger ytterst på Sørenga og er verdt et besøk. Åpent mandag-torsdag 16-22, fredag & lørdag 16-23 og søndager 16-21.

Munch Brygge — nytt og fresht langs Akerselva:

Brasserie Rivoli åpnet igjen torsdag 14. mai. Rivoli er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet — en favoritt hos mange fra dag én. Åpent onsdag - lørdag 15-22.30 (kjøkkenet stenger 20.30).

VIN Bjørvika lover gode vinopplevelser fra et stort og bredt utvalg av kvalitetsviner fra hele verden, samt enkle matretter tilpasset vinene. Dessuten har de en uteservering med perfekte solforhold. Åpent tirsdag-torsdag 16-24, fredag 15-24, lørdag 12-24 og søndag 12-18.

Munchies har åpent hver dag og serverer burgere av høy kvalitet, med flere gode veganske og vegetariske alternativer. Spis der eller velg takeout — skikkelig digg er det uansett. Åpent 11-22.

Pink Fish er igjen klare for å servere fresh og sunn mat som er klar på under 5 minutter. Perfekt å ta med seg i hånden — da får du både frisk luft og den daglige dosen omega3!

Barcode — klassikere på rekke og rad:

Stock åpnet igjen 8. mai med ny uteservering og serverer som alltid kvalitetsmat laget på gode råvarer, røft tilberedt. Sjekk ut stockoslo.no for oppdaterte åpningstider.

Code Restaurant åpnet onsdag 13. mai. Her får du klassikere (med en tvist) på rekke og rad. Med stjernekokker som står bak åpnet Code høsten 2019, og har fått utelukkende gode anmeldelser.

Vesper Bar har blitt en nabolagsfavoritt. Gastropub med både tacofredag, egenprodusert øl og mye mer. Åpent mandag - lørdag kl 15-22 (kjøkken stenger 21).

Vaaghals er endelig åpent igjen! Med mat som er skapt for og deles, og inspirasjon fra norske mattradisjoner er de klare for å ta i mot gjester igjen. Åpent tirsdag - søndag kl 16-22 (kjøkkenet stenger 21).

For full oversikt over butikker, caféer og andre tjenestetilbud, sjekk her.

DISSE HOLDER STENGT FORELØPIG:

Koie Ramen, LEON Munch Brygge, Cargo, Bambus Sushi, Nodee + Nodee Sky, Pokalen Barcode

Les også: