Nyheter

Paradis Gelateria

Hva er vel bedre enn en frisk, hjemmelaget gelato på en sommerdag?

Paradis Gelateria

Endelig er det sommer og tid for is på deilige solfylte dager. Eierne bak Paradis Gelateria, Haron og Alfonso, deler gjerne sine favoritter.

Paradis Gelateria har i flere år servert besøkende uimotståelig italiensk iskrem. Hemmeligheten er ganske enkel: Iskremen er hjemmelaget og lages helt fersk hver eneste dag. Selve oppskriften vil innehaverne ikke røpe, men de kan avsløre at hver eneste smak har en egen base, og at er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

– Vi har holdt på i over 10 år med å utvikle iskremen og våre smaker. Vi har kommet opp på et høyt nivå når det kommer til oppskriftene, men vi fortsetter å utvikle smakene, forteller Haron.

Paradis Gelateria holder åpent året rundt, men om våren og sommeren høyner de produksjonen og kommer med nye kombinasjoner og smaker. Når sola skinner og gradene varmer er det hele 20 fristende smaker å velge mellom i disken på Sørenga og Munch brygge. Alfonso er sikker på sine favoritter som bare må prøves.

– Hasselnøtt, sitron og spesielt rosa grapefrukt nå om sommeren, forteller han uten å nøle.

Paradis Gelateria Oslo

Daglig leder Alfonso på Paradis Gelateria er klar for sommersesongen.

Paradis Gelateria finner du både på Sørengkaia og på Munch Brygge.

Publisert: 01. mai 2023 kl. 20:19

Les også:

Smaken av påske

Guide

Smaken av påske

Påske betyr god mat og ikke minst godsaker! Vi har vært en tur innom Annis og Talormade for å sjekke...

18

Mar

26

Mar

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Arrangement

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Velkommen til Più Design pop-up i Operagata 65.

Påske i Oslobukta

Nyheter

Påske i Oslobukta

Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, bli med på påske...

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Sesongens fantastiske råvarer

Guide

Sesongens fantastiske råvarer

Det er en ny sesong, og ny sesong kommer med nye menyer hos flere av restaurantene og ikke minst råv...

09

Mar

Champagne brunch hos Stock

Arrangement

Champagne brunch hos Stock

Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!

Vis flere