Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske design i fleng! La oss guide deg gjennom gata.

Den beste shoppingen i Oslo

Norsk design

Er det en ting vi er skikkelig stolte av å si så er det at du finner mange norske designere i området. Envelope1976 er en av de norske du finner i Operagata, et eksklusivt norsk klesmerke for en moderne og kvalitetsbevisst kvinne, med fokus på bærekraft. Merket ble lansert i 2018, og bak det står Celine Aagard.

En annen butikk med norsk design er Norwegian Rain & T-Michael, her finner du klær til herre perfekt til norsk vær og vind!

Vi må ikke glemme Holzweiler, som har butikk og restaurant kombinert i det som heter Holzweiler Platz. Her finner du til enhver tid den nyeste kolleksjonen fra Holzweiler, samt utrolig mye god mat.

Lenger ned i Operagata finner du barnebutikken Lillelam, også en norsk merkevare, etablert i 2004. Deres mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.

Lillelam
holzweiler
Envelope
Lillelam
holzweiler
Envelope

Multibrand

Enten du er på jakt etter nytt undertøy, klær til han eller klær til henne, så finner du et godt utvalg i Operagata. Hos Dapper finner du klær, sko og accessories fra merker som A.P.C, Diemme, Veja, Maria Black og mange fler. I samme lokale finner du også Dapper Bistro, med nydelig mat til både lunsj og middag.

I fjor åpnet Oxholm, et multibrandkonsept som tilbyr en unik samling av både internasjonale og norske merkevarer. De er utvalgt forhandler av merker som Vince, Joseph, Ulla Johnson, Victoria Beckham, Agolde, Isabel Marant, Anine Bing, Cathrine Hammel, House of Dagmar, Frame Denim, Ganni, Faliero Sarti, Lempelius, Mark Kenly Domino Tan, Demellier, Alighieri og By Pariah med flere.

Herrebutikken Aspeli finner du også i gaten, og de har et stort utvalg, både til jobb og fritid. Hos Aspeli finner du merker som; Canali, Gran Sasso, Santoni, Herno, Finamore, Tramarossa, Sonrisa, Ubr, Ralph Lauren, Eton.

Det lekreste undertøyet får du uten tvil hos Bjørvika Undertøy. Med merker som Marie Jo, Marlies Dekkers, Panos Emporio og fler så finner de aller fleste noe de liker. Nydelige lokaler, fine prøverom og ekspertise, så du finner akkurat det du leter etter.

Oxholm
Bjørvika undertøy
Aspeli
Oxholm
Bjørvika undertøy
Aspeli

Ukentlige blomster og smykker

Blomsterbutikken Bjørvika blomster finner du helt i ene enden av Operagata. Her får du til enhver tid sesongens fineste buketter og blomster, så du kan plukke opp både ukens og helgens blomster. De har også nydelige vaser, duftlys og annen dekor, så her finner du mange lekre ting til hjemmet.

I den andre enden av shoppinggaten finner du Thune, som vi alle kjenner til. Disse to i kombinasjon er jo det perfekte stedet for å finne gaven til den du er glad i. Hos Thune finner du smykker og klokker fra eksklusive merker!

Bjørvika blomster
Bjørvika blomster
Thune
Bjørvika blomster
Bjørvika blomster
Thune

Ikke glem å ta turen innom Operagata neste gang du er i område!

Publisert: 16. februar 2024 kl. 17:22

Les også:

26

Apr

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 26. april. Galleriene i Oslobukta holder kve...

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Guide: Aktiv i Oslobukta

Guide

Guide: Aktiv i Oslobukta

Liker du å holde deg aktiv? Det finnes mange ulike muligheter i Oslobukta!

Vis flere