21

Sep

25

Sep

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival

21.09.2021 kl. 22:00 - 25.09.2021 kl. 22:00

Oslo Byfestival arrangeres for første gang i 2021 og blir med dette hovedstadens første fullverdige byfestival. Dette skjer i Oslobukta!

Du får gode tilbud hos flere av butikkene, restaurantene og spisestedene denne uken. Klikk for å se oversikt over alle tilbud — alt fra 10% på yttertøy hos Me and More eller gratis kaffe hos I Baren, til 30% på utvalgte behandlinger hos Best of You. Sjekk det ut!

Hele byen fylles med liv og aktiviteter denne uken — dette skjer i Oslobukta:

Tor Ezaki Trio — buktabass

BUKTABASS
Lørdag 25. september kl 13-16 spiller Tor Ezaki Trio live jazz på Stasjonsallmenningen.

Med en stødig hånd på de seks strengene inviterer Tor Ezaki Trio til en stemningsfull reise inn i jazzens verden. Med det ikoniske gitartrioformatet som fartøy, fyker vi gjennom takt- og toneartene med driv, dynamikk og spontanitet. Forvent blues og ballader, swingende standardlåter og sommerlig samba, så vel som originale komposisjoner.


BUKTABRUNCH
Lørdag 25. september kl 11-14 blir det Buktabrunch hos KUMI Oslobukta. En egen brunchmeny er klar, og DJ Gilla sørger for god stemning. Han har rykte for å levere fremragende DJ-sett og en «sexy, feelgood vibe». Husk å booke bord!

LIVEMUSIKK HOS VILLA PARADISO
Torsdag 23. september kan du nyte italienske jazztoner fra Pierluca Taranta og Roberto Palermo på Villa Paradiso Munch Brygge. Kom innom Oslos nye lille Venezia og nyt et smakfullt måltid i Italiensk atmosfære. Livemusikk mellom kl 19-21 — book bord her.

Benvenuti!

———
OM OSLO BYFESTIVAL

Oslo Byfestival arrangeres onsdag 22. september til søndag 26. september i hele Oslo sentrum. Byfestival er først og fremst et lavterskeltilbud til byens befolkning! Nesten alle arrangementer er gratis – og et resultat av Oslo kommunes «ReStart Oslo»-initiativ, et initiativ for økt byliv i Oslo etter en lang periode med pandemirestriksjoner for byens innbyggere.

Les mer om Oslo Byfestival her, og følg med på Instagram under uken!

Les også: